Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fikse revnet trampoline-nett?

#1

IzziCreo sa for siden:

Er det sånt man gjør eller kjøper man nytt? Det er snakk om at det har revnet ved festet oppe ved en av stengene. #kjøperbruktogertrampisnovise


#2

Molly sa for siden:

Jeg har reparert vårt. Det hadde revnet helt øverst og var ca 15 cm langt. Dersom reparasjonen ikke holder så vil det bare revne omtrent likedan en gang til.


#3

meisje sa for siden:

Jeg reparerte vårt første nett.... det viste seg å være mindre lurt. Nettet vårt led av materialtretthet og det endte med at et barn hoppet gjennom nettet. Vi hadde flaks og barnet fikk ingen skade.


#4

Neket sa for siden:

Jeg har erfaring med at hvis det først begynner å revne går det bare en vei. Jeg reparerte vårt et par ganger, men det var tydlig utslitt, og fortsatte å revne andre steder. Vi kjøpte nytt.


#5

celebelen sa for siden:

Jeg bestilte nytt fra Jumpking på nett. Levert på et par dager, så det var veldig enkelt. Men vårt hadde fått flere store hull midt på, så reparasjon var ikke aktuelt.


#6

Bluen sa for siden:

Hvor mye omtrent koster et nytt nett? Ser at vårt også har begynt å revne i nærheten av inngangen, er sikkert noen barn som har holdt litt vel mye i det på vei ut og inn.



#8

IzziCreo sa for siden:

Ok, da skal vi se på det først og vurdere hvorvidt det er poeng å reparere det. Forhåpentligvis så er svaret åpenbart når vi ser det :knegg: Vil absolutt ikke gjøre noe som forringer sikkerheten så vi skal være trygge på reparasjonen om vi velger å gjøre det.
Når må man forvente materialtretthet på slike? Altså hvor gammel må trampisen være?


#9

meisje sa for siden:

Nettet varer i kanskje 2 år. Vår trampoline er 7 år gammel, og vi har byttet 3x hittils. Ingen av nettene har vart lengre enn 2 år, så vi har fått nytt nett uten kostnad av jumpking hver gang. Siste gangen måtte vi betale for isoporen rundt stengene da, tidligere har vi fått med det på kjøpet siden nettet burde vare lenger enn 2 år.


#10

IzziCreo sa for siden:

OK. Så vi burde kanskje få med kvitteringen for å prøve å få nytt da? Det er Jumpking dette også.


#11

Luftslottet sa for siden:

Hvor er revna?

Vårt nett revnet i de "pølsene" som festet nettet til stengene, og der stripset jeg dem fast til beskyttelsesgreiene. Det funker fint, så lenge låsen på stripsen sitter på utsiden.. Gaffa funker sikkert også. :rema1000:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.