Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det flere klatrere her?

#1

frukt sa for siden:

Jeg hare bare klatret en gang utendørs, og to ganger utendørs i tillegg til klatrekurset i helgen, men jeg er skikkelig hekta allerede. :knegg: Gleder meg til å få unnagjort brattkortprøven.
Det kan bli en dyr hobby dette for det er jo så mye kjekt utstyr å få kjøpt.


#2

Pegasus sa for siden:

Man blir fort hekta, ja. :knegg:


#3

Maverick sa for siden:

Veldig fint å være hekta (på) når man klatrer, da. :yrkesskadd:


#4

frukt sa for siden:

:latter:

Sitter her og ser på klatrevideoer og skulle ønske jeg hadde et tau så jeg kunne øvd på åttetallsknuten. Var litt for trøtt i helgen så den sitter ikke helt enda. :gaah:


#5

Maverick sa for siden:

Normal oss har sittet mang en kveld på pub og øvd på å knyte Bowline med hva enn vi har tilgjengelig, stort sett en hettejakkesnor. :jupp:


#6

frukt sa for siden:

Har ingen hettejakke. :gaah: Har tanntråd da. :knegg:


#7

Schnuppa sa for siden:

Den åttetallsknutet lærer du deg fort så ikke stress med det.
Det er utrolig gøy å klatre! Hvis du skal kjøpe utstyr anbefaler jeg deg å bestille det fra utenlandske nettsteder hvis du ikke snubler over gode tilbud her hjemme.


#8

Sanne84 sa for siden:

Klatret mye på ungdomsskolen 10 klasse. Var en del ute med klassen og klatret. Klatrevegg på skolen. Men ikke klatret side. Er 17 år siden jeg sluttet på ungdomsskolen. Kunne tenkt meg å starte med å klatre igjen, er jo utrolig morsomt :D


#9

noen sa for siden:

Jeg har prøvd å buldre litt og har klatret litt inne, men dette begynner å bli veldig lenge siden. Jeg har egentlig lyst til å lære meg å klatre ute, for det er noen topper jeg vil opp på som krever klatreferdigheter. Men først er målet å ta av noen kilo, for å ha mindre å dra med oppover bakkene. :knegg:


#10

frukt sa for siden:

Jeg stresser ikke egentlig, bare litt ivrig. :fnise:
Jeg bestilte en klatrepakke med sele og diverse fra trekkinn i går som jeg venter spent på. Sko kjøpte jeg på XXL for en stund siden. Gikk for de billigste siden jeg er helt nybegynner.
Kjæresten har klatret i mange år, og har masse utstyr så jeg kan alltids låne av ham mens jeg venter. :jupp:

Jeg studerer sammen med ei som er klatreinstruktør, og med i styret til klatreforbundet så da har jeg noen å prate klatring med på skolen og. Det var faktisk henne og en til som holdt kurset jeg var på.


#11

frukt sa for siden:

Just do it. :jupp:


#12

frukt sa for siden:

Første gangen jeg klatret med sikring var faktisk ute, og det var veldig artig. Litt vanskeligere enn inn siden det var vått og ingen merket rute. Men bortsett fra det er vel ikke utendørs klatring så veldig annerledes egentlig? Noen må jo lede så klart, men det er jo spennende. :D Og litt skummelt. :sparke:


#13

My sa for siden:

Noen trenger ikke nødvendigvis å lede, veldig mange steder er det mulig å gå opp til toppen fra en annen kant, og feste topptau. Men det er selvsagt mer spennende å klatre på led ja, mer "ordentlig" liksom, :knegg: og mer slitsomt.

Jeg klatret en del da jeg studerte, men bare veldig sporadisk etter den tid (og det er lenge siden jeg studerte).


#14

frukt sa for siden:

Det er sant, tenkte ikke på det som en mulighet. Håper jeg får mer erfaring med utendørsklatring etterhvert.


#15

Sanne84 sa for siden:

Bare få tid først :knegg: Men er på listen over ting som må gjøres i livet :D


#16

frukt sa for siden:

Tid er mangelvare, ja. :gaah:


#17

Sanne84 sa for siden:

Ja, noen ganger har døgnet for få timer :jupp:


#18

frukt sa for siden:

Stort sett hver dag etter at jeg fikk barn. :knegg: Jeg ante ikke hvor godt jeg hadde det mens jeg var barnløs.


#19

Maverick sa for siden:

Dere får finne dere jobber hvor man kan klatre dagen lang da vettu! :gladspøkels:


#20

Guava sa for siden:

Det må være en bra ting å bli hekta på.
Jeg har brattkort og er innehaver av pen klatresele. Jeg ble dog aldri hekta. :knegg:
Det var mer "hva gjør man vel ikke for sine barn".


#21

Maverick sa for siden:

Når snøen kommer (hvis den gjør det, da) har jeg lovt guttungen (14) at jeg skal være med ham på vårt lokale klatresenter, det gleder jeg meg til. Bortsett fra at jeg kjenner på et snev prestasjonsangst, siden jeg har gleden av å tilbringe dagene mine med helt suverene klatrere stadig vekk. :knegg:


#22

frukt sa for siden:

Glemte visst min egen tråd gitt. :flau:

Hvorfor må dere vente på snøen?
Ser den prestasjonsangsten. :knegg: Har kjent litt på den selv da kjæresten, og spesielt kameraten hans, er veldig flinke. Men det glemmer jeg helt når jeg er oppe i veggen. :jupp:

Jeg kjenner fortsatt at det er litt skummelt å være høyt oppe selv om jeg vet at det er trygt, men frykten har blir gradvis mindre.
Har også merket at jeg stadig blir bedre, og klarer mer, og det er veldig gøy.
Har ikke tatt brattkortprøven enda. Hadde tenkt å gjøre det i går, men på vei til senteret kjente jeg at selvtilliten var dårlig, og jeg hadde ikke noe lyst. Henger nok litt sammen med pms'en tipper jeg. Men det haster jo ikke så jeg tar det en annen gang. :ja:


#23

Maverick sa for siden:

Enkelt og greit fordi at frem til snøen kommer er han fullt opptatt med å skade seg mens han stisykler og downhillsykler. :knegg:


#24

frukt sa for siden:

Åja :latter:


#25

frukt sa for siden:

Lurer på om jeg skal ta med jentene på familieklatring neste søndag. Det hadde vært innmari gøy om de fikk sansen for det. Og jeg er så heldig å ha en medstudent som har klatret i årevis, og som blant annet underviser barn i klatring så jeg får tips og råd av henne.

I går var det forresten veldig gøy å klatre. Forrige gangen var jeg full av pms, og selvtilliten var heller laber, men i går var den på vei opp igjen. Fikk til flere ruter jeg ikke har fått til før, gøy! Mye takket være at når kjæresten sikrer lar han meg ikke gi opp for lett. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.