Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hobbyplater i melamin

#1

IzziCreo sa for siden:

Hvordan er disse å kappe og skru skruer inn i? Vi må leke hobbysnekkere, og ser hobbyplatene i spon og melamin er langt rimeligere enn de i hvitmalt furu. Minimalt av kreasjonen vil synes, men det må selvsagt gå greit å skru hyllen sammen uten at melaminen sprekker opp. Kappingen går det greit om det flises ørelite opp. Kanten vil ikke synes.


#2

Nera sa for siden:

Mannen har laget flere hyller i det, blant annet en diger bokhylle som dekker en hel vegg på soverommet vårt, og jeg tror ikke de er veldig vanskelige å jobbe med. Han fylte akrylmasse i de mest synlige skruhullene, men det var det hele.

Ikke minst er melaminplatene mye enklere å rengjøre enn plater i tre, hvor alt støv fester seg og flekker er umulige å fjerne ordentlig med våt klut.


#3

IzziCreo sa for siden:

Ja, da har han sikkert skrudd endel skruer i de, ja :jupp: Tror faktisk vi skal klare å unngå synlige skruehull... Helt enig med deg. Jeg vil aller helst ha melamin av enkelhet og rengjøring. Prisen er en bonus.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.