Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sharan - firehjulstrekk?

#1

Katta sa for siden:

Vi skal kjøpe en VW sharan. Spørsmålet er om vi har betalingsvilje til større motor og firehjulstrekk. Prisdifferansen er ganske stor. Noen med erfaring/meninger?


#2

mrc sa for siden:

Hvor stor er prisdiffen?

Husk ellers at Ford har kommet med Galaxy i konfigurasjon med automat og 4WD.


#3

Agent Scully sa for siden:

Spørsmålet er om den i det hele tatt går fremover med den lille motoren ... :skeptisk:

Vi har hadde den første som kom i ny drakt med 4WD (manuelt gear). Vi var fornøyd, men byttet etterhvert i en BMW x5.


#4

mosol sa for siden:

Vi har byttet fra Sharan med automatgear :elsker: til Sharan med firehjulstrekk og manuelt gear, rett og slett fordi vi kjøpte hytte hvor vi ikke kom opp vinterstid uten 4WD. Vi prøvde et par turer med å legge kjetting på hjulene på den gamle bilen, men det var ikke nok. Så hvis dere skal ta dere frem i bratte snødekte bakker ville jeg oppgradert. Hvis ikke ville jeg latt det være. Sharan er konge uansett, med supergod plass til alle passasjerer.


#5

Guava sa for siden:

Hva skal dere med firehjulstrekk egentlig?


#6

-ea- sa for siden:

Hva er mest etterspurt på bruktmarkedet, hadde jeg tenkt.


#7

Katta sa for siden:

Det er jo en dyr bil uansett. Ingen tvil om at bruktmarkedet foretrekker 4wd og at det selges mye av det, men det er en etterspurt bil uansett. Den er litt "død" med den minste motoren, men det er jo fortsatt en god bil. Vi har ikke akkurat bil med stor motorkraft i dag. Galaxy er uaktuell på grunn av konfigurasjonen på 3. seterad, det kan man nok mene ymse om, men for oss er sharan bedre. Vi har prøvd begge. De jeg vet om som kjører sharan sier "ryggekamera og 4wd" - i betydningen noe de er fornøyd med, men kunne greid seg uten. Men skikkelig ilandsproblem og meg som egentlig ikke liker å bruke penger på bil.


#8

-ea- sa for siden:

Litt større motor enn minstevarianten da, det tror jeg at jeg hadde gått for. Det er kjipt å ha symaskinmotor i fullastet bil, og det får jo dere fort bare alle har med en bag hver.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.