Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør jeg med andeinnmaten?

#1

Polyanna sa for siden:

Skal servere and i morgen kveld, og inni dyret så lå det en pose med noen greier i - innmat antar jeg?

Hva skal jeg gjøre med DET, da?? Koke kraft til sausen eller noe? :blond:


#2

allium sa for siden:

:ja:

Brun det gjerne litt først, sammen med litt løk og en gulrot.

Ja... og ta det ut av plastposen først.


#3

Albertine sa for siden:

Jeg leste andematen jeg.

Innmaten er finfin å koke kraft på. Jeg har personlig aldri klart det, bare kylt hele greia i søpla... tander


#4

Veronal sa for siden:

Du koker kraft. Du kaster ikke. :dødssynd:

Som nevnt: Brun det fort i kjelen, hiv oppi løk, gulrøtter og diverse (i store klumper - trenger ikke fjerne skall) og tilsett vann. Kok opp og skum av (dvs. fjern skum - det er proteingugge). Jo mer skum du fjerner, jo finere og klarere kraft får du. Kok lenge og vel. Bruk den i saus eller suppe.


#5

Mams sa for siden:

Signerer dette innlegget i sin helhet.


#6

Polyanna sa for siden:

Nå er kraft kokt, skummet, redusert og brent til en svart masse. :snill:

Hurra for ammetåken. Men takk for råd. Neste gang skal jeg nok få det til.


#7

Señora sa for siden:

:latter:

Bedre lykke neste gang.


#8

Anda sa for siden:

Behandle and på den måten. :snurt:


#9

Veronal sa for siden:

:knegg:



#11

DM sa for siden:

Uffda. :klemme: Håper ikke pannen ble ødelagt. (Det var sikkert et tegn på at du skal kaste det neste gang. :nemlig: )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.