Polyanna sa for siden:
Skal servere and i morgen kveld, og inni dyret så lå det en pose med noen greier i - innmat antar jeg?
Hva skal jeg gjøre med DET, da?? Koke kraft til sausen eller noe? :blond:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Polyanna sa for siden:
Skal servere and i morgen kveld, og inni dyret så lå det en pose med noen greier i - innmat antar jeg?
Hva skal jeg gjøre med DET, da?? Koke kraft til sausen eller noe? :blond:
allium sa for siden:
:ja:
Brun det gjerne litt først, sammen med litt løk og en gulrot.
Ja... og ta det ut av plastposen først.
Albertine sa for siden:
Jeg leste andematen jeg.
Innmaten er finfin å koke kraft på. Jeg har personlig aldri klart det, bare kylt hele greia i søpla... tander
Veronal sa for siden:
Du koker kraft. Du kaster ikke. :dødssynd:
Som nevnt: Brun det fort i kjelen, hiv oppi løk, gulrøtter og diverse (i store klumper - trenger ikke fjerne skall) og tilsett vann. Kok opp og skum av (dvs. fjern skum - det er proteingugge). Jo mer skum du fjerner, jo finere og klarere kraft får du. Kok lenge og vel. Bruk den i saus eller suppe.
Mams sa for siden:
Signerer dette innlegget i sin helhet.
Polyanna sa for siden:
Nå er kraft kokt, skummet, redusert og brent til en svart masse. :snill:
Hurra for ammetåken. Men takk for råd. Neste gang skal jeg nok få det til.
Señora sa for siden:
:latter:
Bedre lykke neste gang.
Anda sa for siden:
Behandle and på den måten. :snurt:
Veronal sa for siden:
:knegg:
Miss Norway sa for siden:
:lol:
DM sa for siden:
Uffda. :klemme: Håper ikke pannen ble ødelagt. (Det var sikkert et tegn på at du skal kaste det neste gang. :nemlig: )
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.