Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lettlesbøker, kokebøker, musikkbøker, faktabøker for ungdom

#1

LilleT sa for siden:

Stikkord: Ungdomsskolegutt med store generelle lærevansker.

Interesser: forelskelse, pubertet, dyr fra bondegården, landbruksmaskiner, gårdshold generelt, hyttebygging og snekring forøvrig, lego og konstruksjon, kosthold, matlaging, trening (sykling, spinning ...), hardtslående musikk ...

Leser dårlig og trenger noe oversiktlig med litt større bokstaver.

Tips anyone?


#2

Albertine sa for siden:

Hva med et barneatlas? Store, oversiktlige kart gjør at kontintent og land er lett gjenkjennelige. Kan sette i gang fantasien. :)


#3

LilleT sa for siden:

Det er en god idé, Albertine. Takk od tips! :)


#4

Filifjonka sa for siden:

Denne kokeboka har vært brukt endel av mine gutter. Det er trinn for trinn-oppskrifter med bilder, veldig oversiktlig og grei bok og maten blir god. :)


#5

LilleT sa for siden:

Skal sjekkes ut! Takk for tips, Maximillia! :)


#6

LilleT sa for siden:

Gutten er forøvrig 15. Det kan nok være at det er en fordel dersom jeg skal bruke hele boka, at den ikke har "barnas et eller annet" i tittelen. Han synes jo han er langt fra å være barn. ;)


#7

Filifjonka sa for siden:

"Små kokker" er kanskje ikke ideelt i tittelen da, nei. Men boka er veldig grei, 17-åringen og 13-åringen her har brukt den for ikke lenge siden. Til tross for tittelen er den ikke barnslig, altså.


#8

LilleT sa for siden:

Jeg tror deg. ;)




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.