amo sa for siden:
Tips? Jeg har strimlet kyllingfilet og tok et glass med tikka oppi, men kjenner det blir for sterkt for Lillesøs. Hvordan nøytraliserer jeg litt? Melk,sukker eller?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
amo sa for siden:
Tips? Jeg har strimlet kyllingfilet og tok et glass med tikka oppi, men kjenner det blir for sterkt for Lillesøs. Hvordan nøytraliserer jeg litt? Melk,sukker eller?
Katta sa for siden:
jeg ville tenkt noe melkebasert... fløte eller creme fraiche.
Lavender sa for siden:
Vi gir barna tykk naturell yoghurt eller lettrømme av et slag.
Strå sa for siden:
Det Lavender sa. Funka som juling på Yngste i hvert fall.
Benzo sa for siden:
Matfløte funker fint.
Fløyel sa for siden:
I tillegg til melkeprodukter hjelper også sukker og sitron til å dempe sterk smak. Sjokolade demper b.la chilli.
Koma sa for siden:
Vi bruker alltid yoghurt eller creme fraiche.
Daisy sa for siden:
Og server med nanbrød.
Niobe sa for siden:
Mildere!? :knegg: Alt melkebasert funker bra til å mildne sterke retter. Capsaicinet i chili er fettløselig, så fettet i melkeprodukter hjelper. Fløte, rømme, creme fraiche.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.