Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan gjøre tikka fra Saritas mildere?

#1

amo sa for siden:

Tips? Jeg har strimlet kyllingfilet og tok et glass med tikka oppi, men kjenner det blir for sterkt for Lillesøs. Hvordan nøytraliserer jeg litt? Melk,sukker eller?


#2

Katta sa for siden:

jeg ville tenkt noe melkebasert... fløte eller creme fraiche.


#3

Lavender sa for siden:

Vi gir barna tykk naturell yoghurt eller lettrømme av et slag.


#4

Strå sa for siden:

Det Lavender sa. Funka som juling på Yngste i hvert fall.


#5

Benzo sa for siden:

Matfløte funker fint.


#6

Fløyel sa for siden:

I tillegg til melkeprodukter hjelper også sukker og sitron til å dempe sterk smak. Sjokolade demper b.la chilli.


#7

Koma sa for siden:

Vi bruker alltid yoghurt eller creme fraiche.


#8

Daisy sa for siden:

Og server med nanbrød.


#9

Niobe sa for siden:

Mildere!? :knegg: Alt melkebasert funker bra til å mildne sterke retter. Capsaicinet i chili er fettløselig, så fettet i melkeprodukter hjelper. Fløte, rømme, creme fraiche.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.