Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Prisestimat hårfarge?

#1

Nera sa for siden:

Jeg har kort hår (som Robyn, cirka) som jeg farger svart selv, men nå begynner jeg å snuse på litt andre farger, spesifikt kaldt mellomblond med lillaskjær. Det skjønner jeg må gjøres hos frisør, men hvor mye kan jeg regne med å måtte betale? Jeg skjønner at frisørpriser varierer vilt, men der jeg går, betaler jeg mellom 750 og 800 kroner for en klipp.

Er det noen som har gjort en fargeforandring som har involvert både bleking/fjerning av gammel farge og innfarging i en eller flere farger på kort hår, som kan fortelle sånn cirka hvor mye de måtte betale (mens jeg er i tenkeboksen)?


#2

Pebbles sa for siden:

Mange frisører har prislister for ulike behandlinger på hjemmesiden sin. :)


#3

slaraffen sa for siden:

Du kan eventuelt sjekke litt priser her:
fixit.no/

Der ligger det priser (ihvertfall hos "mine" frisører).


#4

Nera sa for siden:

Jeg er klar over det, men allikevel sier prislister lite om hvs den reelle prisen blir når det er snakk om mer krevende prosesser, ergo spør jeg om noen har gjort noe liknende selv.


#5

Pamina sa for siden:

Jeg betalte rundt 1800 for det i våres.



#7

Nera sa for siden:

Tusen takk, jeg hadde regnet med rundt 2000, eller kanskje litt mer. Jeg får høre neste gang jeg klipper meg hva hun sier, om det i det hele tatt er mulig. Det er i hvert fall ikke snakk om helbleking som jeg tidligere vurderte, så jeg antar det burde gå litt greiere.


#8

Vianne Rocher sa for siden:

For klipp, bunnfarge og balayage betaler jeg rett under 5000,-. Jeg har langt, supertykt hår så det er en tidkrevende prosess samt at jeg nok går til frisør som er ganske dyr. Med kort hår tenker jeg at realistisk pris på det du skisserer blir opp mot 3000.


#9

GinaK sa for siden:

Jeg tipper mer enn 1800 for helfarging/bleking altså.
I fjor spurte jeg hva tynne striper i mitt skulderlange hår ville koste og det ble 1800 hver 2mnd ca.


#10

Musemus sa for siden:

5000??! :dåne: Nå må du legge ut bilde. :knegg:


#11

Nera sa for siden:

Jeg mistenker også at det kan bli litt dyrere, spesielt siden håret mitt fra før er svart, som nok ikke helt enkelt å fjerne selv om jeg ikke skal helbleke det.

Pris for striper står oppgitt som mellom 1200 og 2000, fargedesign det samme, men tiden går, og det skal jo legges inn flere farger, korrigeres med toner osv.


#12

Joika sa for siden:

Gjorde klipp og balayage gratis på Wella studios jeg. :blond:

Seriøst, jeg hadde ALDRI betalt 5000 kr! Det er veldig mye penger på hår, som man strengt tatt kan farge hjemme verste fall...


#13

Robyn sa for siden:

Jeg har brukt colourless for å fjerne farge hjemme (det er ikke bleking) med god effekt.
Jeg har aldri hatt svart hår men har hatt ulike nyanser med rødt som kan være et strev å bli kvitt.
www.colourless.co.uk

Så lenge du ikke tenker å gå helt blond kan det være verdt et forsøk.


#14

Nera sa for siden:

Det hjelper vel lite når jeg uansett ikke kan oppnå det sluttresultatet jeg er ute etter uten frisørhjelp, men tipper det er greit om man bare vil helfarge etterpå?


#15

Stompa sa for siden:

Jeg har kort-kort hår og betaler ca 1500 for klipp og farg.


#16

Che sa for siden:

Vianne har sykt tykt hår. Det går nok store mengder hårfarge. (Hun er smashing på håret, da)

Jeg har tynt hår. Sist jeg gikk for to farger (bleking og baleage) kom det hele seg på 2700.


#17

Robyn sa for siden:

Eventuelt så sparer du et par prosesser hos frisøren. Jeg vil tippe du vil slite med å finne en frisør som gjør prosessen fra svart til blond i en omgang.


#18

Vianne Rocher sa for siden:

:knegg: Som sagt går jeg sikkert ikke til den rimeligste frisøren og til den prisen får jeg nye øyenbryn med på kjøpet. Men jeg har ikke betalt under 3000 på maaange år hos ulike frisører. Jeg har nok ganske krevende hår (og er ganske spesifikk selv) så jeg må stole på at frisøren skjønner meg og er dyktig på farger som kler meg og ikke gir meig lugg og varme nyanser jeg ikke kler. Jeg sitter i frisørstolen i opp mot tre timer også :lol:

Hjemmefarging fungerer ikke på mitt hår. Det blir ujevnt selv om jeg bruker to pakker og gråhårene mine (og de er det dessverre veldig mange av nå) tar ikke til seg fargen over hodet.


#19

Teofelia sa for siden:

Jeg gikk fra nesten svart til blondt hår i vår. Avfarging, to runder med farge (betalte bare for én), hårkur og klipp: ca 2800 kr. Jeg har skulderlangt hår.


#20

Guava sa for siden:

Balayage og baleage?


#21

Daisy sa for siden:

Spør frisøren neste gang du er her om du kan avfarge håret hjemme kvelden før du skal til frisøren for å spare litt tid og penger? Colorb4 har jeg brukt.


#22

Che sa for siden:

jeg som tøyser med begrepene. Jeg har jo mest lyst til å si "Pensle inn ettervekst" :knegg:


#23

Guava sa for siden:

Ah, det sier meg ikke så mye mer egentlig.

Pensle inn ettervekst? Hmm?


#24

Charlie sa for siden:

Betaler 1700-1800 pr gang for klipp og farge. noen ganger bare pensle ettervekst, andre ganger legge inn noen striper.

Hvis jeg skulle avfarge mye, tror jeg jeg ville gjort det hos frisør. Det kan bli skikkelig jævlig hvis det ikke gjøres riktig. :knegg:

Har man lite peng og er fleksibel på tid, kan en løsning være å få seg en lærling-time. I Oslo området finnes det vel en egen FB-side for det, her i strøket er det ofte lærlinger som søker modeller på lokale kjøp og salgsider. Ellers står det ofte angitt på hjemmesiden til salongen el.l., særlig litt større salonger/ kjeder har ofte lærlinger. Noen ganger er de på forskjellige salonger ulike dager. Bare å høre.


#25

Vianne Rocher sa for siden:

Balayage betyr noe slikt som "på frihånd" og er når de farger/striper håret uten bruk av folie eller hette- altså for hånd uten hjelpemidler. Dette gjør at f.eks. Stripene ser mer naturlig ut da du ikke får markante skiller.



#27

Einhyrningur sa for siden:

Jeg gikk fra mørkt til blond og bare i går brukte jeg 1250 på en runde bleking og korrigering. Så du må nok regne med at det går noen tusen.


#28

Nera sa for siden:

Jeg skal altså ikke bli helblond, men mer som fargen på dette bildet (fra instagramprofilen til frisøren min):

Det mest spennende blir vel å se om jeg feiger ut. :knegg:




#31

Pøblis sa for siden:

Det MÅ du gjøre! :hyper: Du kommer til å kle det veldig godt! :hyper:


#32

Daisy sa for siden:

Og det er vel det man betaler for. Det skal jo ikke se så veldig "oi, DU har vært hos frisøren" -ut.

Sier hun som klipper og farger selv.


#33

GinaK sa for siden:

Så kuul sveis.
Det er jo en herinne som stripet (?) håret ton-i-ton i sånn grå/lillafarge. Husker ikke hvem det er men tror hun tok det over langen for å dekke over grå hårstrå.


#34

Arran sa for siden:

Du hadde kledd den fargen, Nera. Kjør på!


#35

Nextlife sa for siden:

Håper du tør, det der kommer til å kle deg virkelig godt.

(Og i avdelingen for vanvittige summer kan jeg fortelle om min yngste datter som har hår for en hel bygd, hun betaler ca. 8000 for en sånn hel balasomethingrunde, og sitter i ca 7 timer i frisørstolen).


#36

Nera sa for siden:

Jeg må bare få meg litt jobbing først, så tror jeg nok det skjer. Jeg vil nok ha litt mer lillaburgunder i stripene, men vi får se om frisøren i det hele tatt våger å prøve. :knegg:


#37

Fintdethei! sa for siden:

Hvilken tålmodig datter du har!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.