Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det er sjelden vi har posemat

#1

Nabbe sa for siden:

Det er ikke ofte, fordi mange inneholder svinekjøtt eller kjøtt fra dyr som ikke er slaktet halal, men i dag har jeg slått på stortromma.

Av en eller annen grunn, er dette min absolutte favoritt. Italiensk gryte. Jeg har elsket den siden jeg var barn. Jeg liker ikke noen av de andre posene, omtrent, til nøds amerikansk eller meksikansk gryte kanskje, men Italiensk Gryte er bare sååå godt.

Det er visst bare jeg i hele huset som er så entusiastisk. Gubben har rømt til en kompis som lokket med couscous dersom han fikser PCen (ja, mannen min "will work for food" noen ganger), ungene er langt vekke og spiller fotball, og Khadija sutrer og sier at hun vil ha fiskekaker.


#2

Anuk sa for siden:

Italiensk gryte ja, det var min favoritt en gang i tiden også - en evighet siden jeg har smakt det. Kanskje verdt et forsøk? Var det like godt fortsatt?


#3

Nabbe sa for siden:

Ja, godt var det. Men jeg ble fryktelit kvalm.


#4

Sitron sa for siden:

Og så italiensk, av alle. :knegg:


#5

allium sa for siden:

Jeg jobbet sammen med en som het Grythe til etternavn en gang.

Da han fikk en sønn, var avdelingen delt mellom navneforslagene Italiensk og Orientalsk. De fleste gikk dog for Orientalsk.


#6

Frantzen sa for siden:

Fryktelig eller litt...?
:knegg:

Italiensk gryte er gode-minner-retten over aller retter for meg. Da min mor bodde mange timers reise unna og vi dro på besøk, fikk vi alltid italiensk gryte med loff til når vi kom fram. Før jeg fikk barn var det mitt minne, nå er det barnas minne også (selv om det er lenge siden hun flyttet nærmere da)


#7

ack sa for siden:

Posemat er digg jo. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.