Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hendelser registrert i telefonens kalender

#1

Luvi sa for siden:

Dere smarte folk. Jeg må innrømme at dette kan jeg ikke noe om. Hvordan får andre til å legge til hendelser i min kalender? :blånn:

Først registrerte jeg at jentas fotballkamper plutselig står registrert i kalenderen min. Så i dag ser jeg at det står registrert et møte som jeg visstnok skulle ha vært i for to dager siden, møtet er også i forbindelse med fotballlaget.

Jeg forstår selvsagt at det er sammenheng mellom e-postadressen min og kalenderen, men kan andre opprette møter og sende møtet slik at det blir registrert i kalenderen? Ja, og uten at jeg får beskjed via e-post? Kalendeten min bruker jeg ikle daglig, så dette har jo gått meg hus forbi. Og det var et møte jeg burde ha vært på.


#2

-ea- sa for siden:

Tipper at du abonnerer på kalenderen til fotballaget.


#3

Hot Lips sa for siden:

Bruker dere Spond, kanskje?


#4

Luvi sa for siden:

Nei. Ikke som jeg vet :knegg: Da ville jeg trolig fått langt mer informasjon.

Aldri hørt om så det tror jeg ikke.


#5

Luvi sa for siden:

Nei. Ikke som jeg vet :knegg: Da ville jeg trolig fått langt mer informasjon.

Aldri hørt om så det tror jeg ikke.

Det må være noe med e-post adressen, for når jeg gikk inn på hendelsene nå så ser jeg at feks under kampene til vesla så er det e-post adresser til flere som har trent lageg/vært lagleder og under møtet så er det adressene til de som var aktuelle for møtet. Så gikk det også an å svare om man kommer eller ikke...


#6

Timar sa for siden:

Du har sikkert fått mail med tidspunkt? Hvis det er gmail så skjer det magiske ting. :nemlig:


#7

Luvi sa for siden:

Nei, ingen mail. Det som er litt merkelig.


#8

Malama sa for siden:

Jeg la til korpset sin mail på g mail (altså at jeg kan lese den og sende fra den, jeg sitter i styret) og vips har jeg alle ungene sine bursdager i kalenderen og alle foreldrene som kontakter på telefonen. (lagret som barna. Inkl min sønn, lagret som min mann)

G mail kan være magisik og vel så det... (Ja, jeg må ta meg en runde å rydde....)

Men om det ikke er sånn, og du ikke har fått mail så er et godt gjort, men ER det google-kalener tipper jeg de har klart et via g-mail likevel


#9

Timar sa for siden:

Jeg har også fått andres kalender inn i min kalender. Da er det noen som bevisst delte den med meg, men det kom ikke noe varsel, avtalene bare dukket opp. Kan det finnes en egen fotballkalender som deles med foreldrene?


#10

Luvi sa for siden:

Det er noen som bevisst deler det med meg også, for det er kun kampene til jentas lag jeg får opp og dette møtet som gjaldt oss aktuelle lagledere. Spørs om det er at de bruker e-postadressen min og får det lagt inn på den måten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.