Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dårlig service på Gardermoen

#1

kisha sa for siden:

Vi tilbrakte 4 timer på flyplassen med en stuptrøtt 1-åring. Han skulle jo egentlig hatt formiddagsluren sin der, men vi fikk ikke lov til å ta vogna med inn gjennom sikkerhetskontrollen. Etter 2 uker i syden ville vi ha norsk mat, og den finnes jo på innsiden. Dermed måtte vi bære småen den tiden. Han kan ikke slippes løs, da er det full fart i alle retninger.

På flyplassen på Tenerife hadde vi vogna med helt til flydøra. Det var service! :ja:


#2

Stikka sa for siden:

Finnes norsk mat på hotellet også, og nede i ankomst. ;)

Gardemoen er strenge, for de fleste, på å ha med vogner inn til gaten. Utland har lånevogner og handlevogner/bagasjetralle med barnesete. Disse finnes kanskje ikke på innland?


#3

kisha sa for siden:

Maten i ankomst var fastfood, ikke det vi ville ha. Lånevogner finnes, men ungene kan ikke ligge i dem. Det er ikke så lett å sitte å sove.


#4

Marian sa for siden:

Kjøp deg en Zapp og ta den med inn på flyet.


#5

Miss Norway sa for siden:

De har utlånsvogner. De er litt ekle, men funker jo helt OK.

Dessuten kan jo barna sitte i handle/trillekurven? Der har jeg alltid puddingen; storesøster elsker å stå/holde seg fast. Går så fint atte.


#6

kisha sa for siden:

Vogna vår er ikke større enn en Zapp.

Jeg lurer bare hvorfor det skal være så strengt i Norge?


#7

Marian sa for siden:

Sammenslått? Liten nok til å være godkjent håndbagasje? Det er nemlig en Zapp.


#8

Miss Norway sa for siden:

Ikke i Norge. Gardemoen. Og dessuten varierer det med flyselskapene; med KLM fra Oslo til Amsterdam SPURTE de om jeg ville ha med meg MacLaren'en til gaten! Jeg holdt på å dåne. Sa ja selv om vi ikke trengte den bare for å se at det ikke var en glipp, men neida - så fint atte gjennom sikkerhetskontroll og alt. Det var i april i år.


#9

Marian sa for siden:

En del flyplasser laster bagasje inn på flyene som gjør at de ikke kan ta imot vogner ved gaten.


#10

Koma sa for siden:

Jeg vet ikke om jeg synes at man bør få ta med vognene inn gjennom sikkerhetskontrollen på gardermoen. Innbiller meg at ting vil ta enda mere tid :utålmodig:
Derimot synes jeg at man burde hatt ordentlige lånevogner på Gardermoen. Det er ganske vanlig på andre flyplasser av samme størrelse, og da mener jeg noen som kan slås ned slik at barna kan duppe litt.

Ellers er vel ikke Gardermoen spesielt barnevennlig, lekeområdet på utland er ganske stusselig.


#11

kisha sa for siden:

Meningen var at vi skulle spise middag og latt småen fått sove noen timer. Så kunne vi gått ut igjen og levert vogna som spesialbagasje. Men nei, det gikk heller ikke. Vi hadde ikke tenkt å ta den inn i flyet.

Det var et lite fly ved avgangen vår som var bygget om til sklie og lekeapparat. Vinduene var ikke sikret på noen måte. Dermed løp vi på hver vår side og passet på at turboen ikke gikk på hodet ut og 1 1/2 meter ned til bakken. Det var absolutt ikke barnevennlig.
[ATTACH]6154[/ATTACH]


#12

Stikka sa for siden:

På utland var det skikkelige vogner, type sportsvogn/kombivogn, sist vi dro.

Kisha: Middag kunne dere jo spist på hotellet.

Ellers så hadde jeg gjerne spist fastfood hvis det innebar at ungen kunne sove hvis den trengte det. Er jo ikke akkurat gourmet på innsiden heller.


#13

Marian sa for siden:

Jeg synes maten er bedre på utsiden enn på innsiden.


#14

Miss Norway sa for siden:

Det flyet har vel 3-årsgrense? Ihvertfall har det i Bergen det; det er helt likt.

#15

kisha sa for siden:

Vi hadde reist fra kl. 03.30 om natten og ville ha ordentlig mat. Jeg må si meg enig i at maten på innsiden heller ikke var så god. Hvilket hotell?


#16

Mei sa for siden:

Åj

dårlig mamma


#17

kisha sa for siden:

Prøv å fortell 1-åringen det. Har vrælte slik at han "blåste" inn den ene trommehinnen min. :D


#18

Sitron sa for siden:

Nå klager du fælt.


#19

kisha sa for siden:

Jeg klager da ikke. Jeg er bare litt irritert.


#20

ack sa for siden:

Jeg synes sikkerheten på Gardermoen er helt ypperlig. Det er jo til alles beste. Servicen er også helt grei for min del. Jeg har tatt zappen min med inn der flere ganger. Inget problem. Bare å klappe sammen og sende den igjennom.


#21

Sitron sa for siden:

Du klager. Sutrer. Uff, jeg har vært TO uker utenlands og det er så ille når jeg kommer hjem. :snill:


#22

Stikka sa for siden:

Sas Radisson. Rett ut døren fra ankomst.


#23

Marian sa for siden:

Jo mer opplyst jeg blir i denne tråden jo mindre ser jeg problemet.


#24

Miss Norway sa for siden:

Nå må jeg forsvare Kisha litt. For å være ærlig tror jeg at jeg hadde vært på stadiet "legg ungen (og mannen) foran hjulet på handicap-gocart i fart" hvis jeg hadde vært på reisefot fra kl 0330 om natten.

Selv ikke VIP-loungen hadde nok blidgjort meg da.


#25

Orkide sa for siden:

Sikkerhetskontrollen på Gardermoen er veldig streng i forold til andre steder. Det er ikke flyselskapet som avgjør om du får ha vognen med deg eller ikke.

Jeg forstår godt at det er slitsomt å ikke få ta vogn med inn - jeg tar alltid med bæresjal når vi skal til gardermoen for å unngå å måtte bære så lenge.


#26

Elin sa for siden:

Det varierer fra flyplass til flyplass og er ikke noe norsk fenomen. Synes allikevel det var rart at du ikke fikk ha med vogna til gaten dersom den er av reisetrille-størrelse. Var den merket med bagasjelapp da? Dersom den IKKE var det, så var det ikke så rart at du ikke fikk lov....


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.