Husker at jeg brukte knutekål i en eller annen oppskrift i fjor og at vi likte det, så derfor kjøpte jeg med meg når jeg fant det på en butikk i går. Skal handle inn til helgen i dag og tenker at det kan brukes til en middag i helgen. Men er det noen som har noen oppskrifter eller ideer til oppskrifter og hva vi serverer det sammen med?
Knutekål er kjempegodt både varmt og kaldt og vi brukte det masse da vi bodde i Tyskland. Det heter utrolig nok Kohlrabi på tysk og på engelsk. Googler du kohlrabi recipes får du opp masser av oppskrifter. Eller google Kohlrabi rezepte hvis du kan tysk, da får du enda flere ideer.
Nydelig i råkost og coleslaw, eller som tynne skiver som snacks, med eller uten dip.
Innbiller meg også at vi laget kålrotstappe med den også, og at vi hadde den med i ovnsbakte rotgrønnsaker. Det var et år det ble skrekkelig mye knutekål i kjøkkenhagen. :knegg: