Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har noen sett grønn dunjakke til 10-åring noe sted?

#1

My sa for siden:

Jentungen har ei klar grønn, lett dunjakke som hun elsker, men nå begynner den å bli for liten, og hun trenger ny. Aller helst vil hun ha en i samme farge, men nå finner jeg det ikke noe sted, verken på nett eller i byen. Jeg finner i grunnen bare rosa eller blå (hun vil på ingen måte ha rosa eller lilla), med noen få unntak.

Det nærmeste jeg har kommet er en hos Stormberg, som er olivengrønn, der kunne hun gå med på guttemodellen som har blå glidelås. Men aller helst skulle den hatt hette, og det har ikke denne. Og egentlig feil farge.

Den hun har ble i sin tid kjøpt på Zalando, men der har de den ikke lenger. Den ser slik ut:
[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=62098&amp;d=1506684562[/img]

Har noen sett noe i det hele tatt, i denne fargen, i fysisk butikk eller på nett?


#2

Myria sa for siden:

slettet
Det var visst for små størrelser.


#3

My sa for siden:

Ja, til mindre barn har jeg sett noen, på nett. Men ikke i hennes størrelse. Og i sportsbutikkene finnes bare rosa/lilla til jente og blå til gutt, tydeligvis.


#4

Cuyahoga sa for siden:

De har på Wow. Men det er ikke av den sportslige typen da.


#5

Myria sa for siden:

Denne fra Lindex er mørkere grønn, men den er grønn i allefall.

Og så har du denne fra KappAhl, men den er turkis da.





#9

millact sa for siden:

Cubus har tidligere hatt grønne dunjakker. Didriksons har ofte hatt grønne klær.


#10

My sa for siden:

Ingen av disse er dunjakker.

Den Skogstadjakka på G-sport har jeg sett etter, men den finnes ikke lenger i hennes størrelse, den finnes kun i 164, og kun i Sarpsborg, skal jeg tro nettbutikken. Den er dessuten veldig tykk, og i denne omgangen skulle hun hatt en tynnere en, til å bruke nå utover høsten. Men veldig fin da, den hadde hun nok likt. :nikker:

Damejakke fra Parajumpers er utelukket. :knegg: Str 140 er fortsatt ganske stort, hun bruker stort sett 134, og er veldig liten for alderen.


#11

My sa for siden:

Før den på bildet hadde hun en i lik farge fra gutteavdelinga på Cubus ja, men nå har de det ikke lenger. Kun mørk blå eller svart.

#12

My sa for siden:

Grønn? Ikke sist jeg var innom, men kanskje de har fått det nå? Hun har ikke noe krav om at den må være sportslig, men grønn farge og hette står øverst på ønskelista hennes. Mine krav er at den skal ha dunfyll, slik at den er lett, varm og kan pakkes til å bli veldig liten. Slik som den hun har. Om den har sportspreg eller jålepreg har egentlig liten betydning, hvis det andre er oppfylt. Hun har ikke problemer med jåleri, hun vil bare ikke ha rosa eller lilla (som nok også har mye med å gjøre at hun er liten og ofte blir tatt for å være yngre enn hun er, noe som får voksne til å snakke sukkersøtt til henne, mens de snakker helt vanlig til tvillingbroren, som alle tror er eldre).

Finner vi ikke grønn sier hun at hun vil ha en mørkeblå, og der er jo utvalget mye større. Men det hadde vært veldig koselig om jeg greide å finne en i den fargen hun aller helst vil ha da, siden det i tilfelle blir bursdagsgave.



#14

millact sa for siden:

Har dere en type sports outlet i nærheten? De kan ha mye rart.


#15

My sa for siden:

Ja, der var det en som ikke var så dum, selv om den var litt dyrere enn jeg hadde tenkt. Lurer på om den er veldig tykk, eller om den er slik som kan brukes om høsten. Ser de har en annen type som heter Falk, som er mer i nærheten av det jeg var ute etter, men den er ikke i grønn. Men skal merke meg denne.

Ja, har SportsOutlet i nærheten, og har tenkt til å ta en tur innom der og se. Krysser fingrene ...


#16

millact sa for siden:

Polarn O Pyret har også ofte grønt. Sjekket Name It?


#17

My sa for siden:

Hey! I kundeavisen til Sports Outlet ser det ut til at de har en som er veldig lik den hun har, til 400 kr. :hyper: Det er vel ikke sikkert de har alle fargene overalt, men vi kan jo alltids håpe ...

Så da må vi definitivt ta en tur innom og sjekke der. :jupp:


#18

My sa for siden:

Ingen av dem har tynne dunjakker.

#19

mkj sa for siden:

Det var en fin en på Zalando, men detvar ikke dun. Får ikke til å lime innbiller ferga.


#20

My sa for siden:

Det er først og fremst dunjakke hun skal ha altså, ikke først fremst grønn jakke. Hun har andre grønne jakker. :knegg: Men når jeg skal kjøpe en dunjakke hadde det vært kjekt å finne en i den fargen hun ønsker seg. Jeg var litt optimistisk og tenkte at det sikkert må være mulig, det er jo ikke en så unormal farge. :vetikke: Men finner jeg ingen får hun klare seg med en annen farge (men hun skal få slippe rosa da).


#21

mkj sa for siden:

For noen år siden hadde Swix noen fine røde.


#22

My sa for siden:

Det var jo til god hjelp... :fnise: :hjerter:


#23

mkj sa for siden:

Det kan jo være det finnes fortsatt? Var i hvert fall gode varme jakker.


#24

veobra sa for siden:

Har du sjekket Benetton? De har gjerne dunjakker og mye klær i friske farger.


#25

Christa sa for siden:

Den fra Reima er veldig varm.


#26

My sa for siden:

Ja, det mangler ikke på fine dunjakker, jeg synes også Swix sine er fine. Har bare sett de litt tykkere (og dyre), men de har sikkert tynne også. Men uansett, hvis hun ikke fikk grønn ville hun ha mørkeblå, og det finnes jo i hauger og lass i mange prisklasser. Men jeg leter litt til etter grønn før jeg gir opp.


#27

My sa for siden:

Nei, det har jeg ikke. Det er ingen butikk her i byen, men de har kanskje nettbutikk? Skal sjekke ...

Edit: De hadde en veldig fin en til gutt i nettbutikken, men dessverre ikke med dun (og et skrekkelig irriterende "subscribe to newsletter"-popup, hver gang man skifter side. :gaah: ).

Foreløpig er det Sports Outlet jeg har størst forhåpninger til, så jeg får prøve å komme meg dit en tur veldig snart.


#28

My sa for siden:

Ja, da er ikke den aktuell i denne omgangen. Den skal brukes nå utover høsten, før det blir skikkelig kaldt, og være liten nok til å kunne komprimeres en god del, gjerne packable, eller med en liten pose som følger med, slik mange av disse har. Skikkelig varm vinterjakke har hun.

#29

veobra sa for siden:

Sorry jeg ledet deg ut på udugelige nettsider. :knegg: De har hatt i dun tidligere. Luker det bedre enn syntetisk jeg også.


#30

millact sa for siden:

Fikk reklame fra G-Sport med avisen i dag. Der hadde de slike grønne tynne du jakker til voksne. Det kan jo hende de har til barn også?


#31

Cuyahoga sa for siden:

En kollega av meg har dunjakke i omtrent samme farve som på bildet ditt kjøpt på fjellsport.no. Tror merket var Mountain Equipement. Aner ikke om de har små nok størrelser.


#32

My sa for siden:

Ikke på min nærmeste G-sport (var innom der i dag) og ikke på nett, dessverre. Barn skal visst bare like rosa eller blå. :vetikke: Voksne kan like flere farger.


#34

My sa for siden:

Har sett disse, men det er ikke dunjakker (og strengt tatt er den vel blå? :lupe: ). I fjor hadde XXL lignende jakker i det samme merket, som var dunjakker, men ikke i år. Disse er polyester tvers igjennom. Da er det bedre med dunjakka fra Neomondo, som de også har på XXL, selv om den er olivengrønn, og heller ikke har hette.

Den fra KappAhl er heller ikke dunjakke.


#35

Chablis sa for siden:

Grønne dunjakker er vanskelig å finne dessverre.


#36

My sa for siden:

Ja, i alle fall i år. I fjor fantes det flere. Det gjelder i grunnen yttertøy generelt. G-sport er verst. Var inne i den største G-sporten i sentrum her, og måtte nesten le. To svære vegger dekket med yttertøy til barn. Dunjakker, allværsjakker, vinterjakker, softshelljakker, fleecejakker, regnjakker ... Alt sammen i kun to farger (og diverse nyanser av disse). :herregud:

#37

Myria sa for siden:

Denne tråden fikk meg til å legge merke til ei jente i grønn dunjakke (jeg som ellers aldri tenker over hva andre har på seg) og det var nesten så jeg fikk lyst til å gå bort og spørre hvor hun hadde kjøpt den. :humre:

(Veldig hjelpsomt innlegg, ja, jeg vet. :knegg:)


#38

Camomilla sa for siden:

Fru Lyng på Steen og strøm i Oslo har olivengrønne du jakker fra Jott.


#39

My sa for siden:

Feil pris, feil farge, feil by. :knegg: Men ser ut til at XXL har en olivengrønn i ok prisklasse, som kan være nødløsning hvis jeg ikke finner "ordentlig" grønn. Enten det, eller en blå.


#40

Camomilla sa for siden:

:knegg: men de er fine da.


#41

millact sa for siden:

Cerise og/eller rosa og blått tipper jeg? Utrolig kjedelig.


#42

My sa for siden:

Nei har du sett hva de nettopp har fått inn på Zalando! :tullerdu: :rørt:

Riktignok en mye mørkere grønnfarge enn den hun har nå, men denne var jo også fin, og ordentlig grønn, ikke olivengrønn, og med frisk grønn i hetta. Ikke uoverkommelig pris heller.


#43

millact sa for siden:

Ble det grønn jakke?


#44

My sa for siden:

Til slutt ble det mørk blå likevel, fordi de på XXL kom på supertilbud til 299 kr. :lol: Men hun er fornøyd med den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.