Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sovepose til barn

#1

Nera sa for siden:

Eldste påstår soveposen på 140 cm (?) begynner å bli i knappeste laget; hun er vel 128 cm nå. Vi bruker posene mest på hytteturer, men har også lyst til å utvide til å sove i telt i sommer-/høsthalvåret når det er over nullpunktet. Hun er varmblodig av seg, og fryser veldig sjelden.

Men hva slags alternativer finnes det? Selv har jeg Ajungilak Tyin 180 cm (jeg er rundt 165), men den vil hun jo drukne i, og barneposene er vel stort sett 140 cm?

Er det noen som har mer peiling?


#2

Agent Scully sa for siden:

Jeg kjøpte 160cm til ungene og det er bare tull. 140 holder litt til og så kjøper du heller noe skikkelig i 180. Er min mening.

Hvis du på død og liv vil spare litt vekt og lengde og sånn så er vi forsåvidt godt fornøyd med posene.

Vi har denne:

sportsdeal.no/barneposer/6583-helsport-alta-winter-junior-flex-v-black-7029981042291.html?gclid=Cj0KCQjwsNfOBRCWARIsAGITapYfwmD0PrtC2atU9zuxLh3Z_BjOWa7NZYhPZQ9LtHKF8blul2H0fR8aArp5EALw_wcB

Finnes i 3-sesong også:
www.xxl.no/helsport-alta-junior-flex-v-green-sovepose-junior/p/1121006_1_style


#3

Nera sa for siden:

:knegg: Det var egentlig det mannen sa, også. Han mumlet noe om at 160 var latterlig dyrt for en kort periode, og at hun heller burde vente, og få 180, som meg.

Jeg mistenker at hun mest av alt har lyst på noe nytt, ikke at soveposen føles for kort (hun ligger utenfor mesteparten av tida), og vi er opptatt av å ikke sløse, så derfor spør jeg etter erfaringer.


#4

Isprinsessen sa for siden:

Om du kjøper 180 pose så kan dere sette en skireim eller lignende rundt fotenden av posen for å gjøre den kortere. Da er det mindre volum å varme opp.


#5

Pelle sa for siden:

Sliten eller kjøpe en damepose. Det har jeg, de er kortere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.