Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger bilde av en windows-melding

#1

Elise sa for siden:

På jobb-maskinene våre, kommer det innimellom en melding opp på skjermen om at vi må ta en omstart på pc-en, og meldingen er klin umulig å få vekk, uten å virkelig ta en omstart.

Jeg trodde det var i forbindelse med java, men jeg finner den ikke ved å søke på det. Det er heller ikke denne windows-oppdaterings-boksen her, den kommer også innimellom.

Meldingen jeg er ute etter, er høyere enn den er bred, altså et rektangel på høykant, hvis det er lov å si... Det er ingen gule felt, bare en beskjed om at de ter nødvendig med en omstart pga slik og sånn. Kryss i øverste høyre hjørne, ok og avbryt-knapper nederst. Klikker man på avbryt eller kryss, popper den opp igjen etter få sekunder. Klikker man på vinduet man har åpent bak, blir dette liggende i forgrunnen.

Håper FP lever opp til sitt rykte og kan hjelpe med ALT!


#2

Neket sa for siden:

Hvis du ikke finner bilde kan du jo bare ta et med mobilen neste gang? Sånn hvis det var for å melde fra til IT mener jeg?

Ellers er sånne restart greier maks annoying. Kommer alltid når man er midt i noe som haster.


#3

Elise sa for siden:

Nei, jeg har ikke fått den selv på lenge, hvis jeg får den selv kan jeg ta screenshot med PCen. Det skal brukes i en prisutdeling. ;)


#4

Blondie sa for siden:

Jeg bedriver ikke Windows, men du får ikke bildegooglet den heller?



#6

Elise sa for siden:

Nei maverick, ikke den.

Har ikke funnet riktig melding på bildegoogle, nei.

Har heldigvis litt tid på meg, trenger den siste arbeidsdag før jul. Håper jeg får beskjeden selv før den tid, så kan jeg ta screenshot


#7

Ru sa for siden:

Jeg vet hvilken du mener. Skal prøve å huske det neste gang den kommer. Det er i forbindelse med windows oppdatering eller andre administrator-styrte oppdateringer. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.