Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du brukt fiberhusk?

#1

him sa for siden:

Sitter nå med mine første fiberhusk brød i ovnen (skal gi dere mine erfaringer etter klokken 10.05) og er spent. Prøver meg på litt "urkornbaking" (


#2

Lille meg sa for siden:

Jeg har brukt fiberhusk i knekkebrød og rundstykker, men da ut fra en lavkarbo-tankegang. Urkorn, altså? Kjenner jeg trenger å google litt.


#3

ElinM sa for siden:

Fiberhusk brukes både i lavkarbobaking og ved glutenfri baking, og jeg bedriver begge deler.


#4

Madicken sa for siden:

Jeg bruker fiberhusk i lavkarbobrød, og de både ser fine ut og smaker godt.

Og så er det like gøy hver gang å skrive "Ikke glem fiberhusk" på handlelappen. :giggle:


#5

Pegasus sa for siden:

Bruker fiberhusk i knekkebrød. En fantastisk oppfinnelse. Fiberhusken, altså.


#6

him sa for siden:

Ble bra brød. Litt uvanlig konsistens, veldig saftige.


#7

kamp sa for siden:

Hvor mye brukte du per kg meL?


#8

Erica sa for siden:

Jeg har brukt fiberhusk både til knekkebrød, men også til bakverk som boller, brød, rundstykker osv. Når man ikke har hvetemel i bakverket er det ikke gluten som holder sammen bakverket og fiberhusken er genial sånn sett. Men for mye gir litt gummikonsistens, og bismak, så det gjelder å finne riktig mengde.


#9

Nera sa for siden:

Jeg har bare brukt det en gang, da jeg laget glutenfrie rundstykker.


#10

Blondie sa for siden:

Jeg bruker det stadig vekk i glutenfri baking og synes det fungerer bedre med enn uten.


#11

frukt sa for siden:

Har hatt det i skapet i start et år, men har ikke brukt det enda. :knegg: Jeg har planer om å bake et glutenfritt gulrotbrød som trenger fiberhusk snart da.


#12

apan sa for siden:

Jeg bruker også fiberhusk i glutenfri baking av gjærbakst. Det er et must der egentlig.


#13

Føniks sa for siden:

Jeg bruker det som fibertilskudd når jeg spiser glutenfritt.


#14

Polyanna sa for siden:

Ja, til mine fantastisk gode lavkarboknekkebrød.


#15

skyfri sa for siden:

Jeg har ikke bakt med fiberhusk, men baker nå og da med mel av urkorn. Blir veldig gode brød og bakevarer. Jeg har latt meg overbevise om alle fordelene med urkorn og tror derfor at det er mer næringsrikt og bedre for fordøyelsen enn nymotens mel. Hadde jeg bare hatt et stabilt bakeinitiativ hadde jeg nok bakt med urkorn hele tiden, men der er jeg altså veldig ustabil. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.