Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Telefon-/app-problem

#1

Apple sa for siden:

Har en iPhone 6. Den har gradvis blitt dårligere på å håndtere apper. Jeg kastes ut osv. De siste to uker forsvinner Mail, kamera- trøbbel, podcaster som ikke virker etc. Fryktelig irriterende. Ikke mulig å oppgradere tlf, for liten lagringsplass og det jeg har på tlf bruker jeg. Ikke mye bilder feks.

Må jeg bytte tlf? Kan det hjelpe å sette tilbake til fabrikkinnstillingene?


#2

nokon sa for siden:

Samme problem her. Det same skjedde med min iPhone 4 for nokre år sidan, det er iOS-utviklinga som gjer at dei blir utdatert. Skikkelig irriterande.


#3

Apple sa for siden:

Ja, fryktet det. Men har jo en 5s som funker, så er jo rart at den virker bedre? Min er bare 2 år gammel. Mange på jobb med eldre mobiler enn det.


#4

HP sa for siden:

Min iPhone 6 fungerer helt fint med iOS 11. Litt treghet men ikke verdt 1000-lapper til ny telefon, enda. :p

Det skjer mye rart når telefonen blir full, du må slette apper og bilder. iCloud-bildebibliotek og optimaliser lagring løser bildene. Hvis du har iCloud sikkerhetskopi (eller iTunes) så kan du forsøke å gjenopprette/nullstille telefonen og starte på ny, gjenopprett fra iCloud.


#5

Luftslottet sa for siden:

Jeg prøvde alle knep jeg kunne komme på med min, og endte med å bytte. Denne gangen ble det ikke iPhone, for jeg finner meg ikke i å måtte bytte ut en ellers ok telefon fordi Apple har bestemt det. :snurt:


#6

Apple sa for siden:

Ja, har overført så mye jeg kan til skyen. Det jeg har nå, må jeg nesten ha der for at den skal funke til mitt bruk. Egentlig skulle jeg trengt mye mer lagring, men gidder ikke kjøpe ny tlf for det. Men sånn som dette kan jeg ikke ha det.

Får man noe pant om man leverer til inn på telenorbutikk og tar en Swap feks? Skal på ferie og må ha tlf som virker og ikke lett å få tak i 8 med litt minne.


#7

løve70 sa for siden:

Jeg hadde de samme problemene med min 6'er. Tror det skyldtes for liten plass - den var alltid full. Overtok mannen sin, samme versjon men med mer minne. Den funket helt fint, så tror det var minnet som var problemet, ikke versjonen. Jeg kunne heller ikke slette mer - tok bort det jeg kunne.


#8

Bloppy sa for siden:

Jeg opplever de samme problemene med min 6S. Jeg har ikke brukt halvparten av minnet en gang. Så det kan ikke ha noe med lagringsminnet å gjøre i hvert fall. :undrer: Utrolig irriterende! Telefonen er jo ellers like fin!


#9

Apple sa for siden:

Ja, min er helt ubrukelig. Kjøpte ny i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.