Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken størrelse i Molo/Reima vinterdress?

#1

Marla Singer sa for siden:

Jeg har tenkt å kjøpe brukt vinterdress til ungen, men er usikker på størrelsen. Hun er i underkant av 90 cm høy og kraftig. Endel vanlige klær i 92 passer enda, men begynner å bli knappe, så hun bruker mest 98 selv om noe blir litt stort. Tenkte derfor å kjøpe i 98, men det sies (på internett) at Reimaklær er veldig store i størrelsen? Noen som har erfaring med Molo og/eller Reima, som vil mene noe om hva som sannsynligvis kan passe?


#2

Primrose sa for siden:

Ikke erfaring med Molo men Reima er store synes jeg.


#3

Isolde sa for siden:

Synes molo er større enn Reima nå. Synes ikke reima er så store lenger. Men den med to glidelåser hos molo er veldig stor, den med en er mye mindre. Beklager den de kjøper hos måle dressen så kan du sammenligne opp mot noe du har.


#4

Lavender sa for siden:

Vi har hatt flere Molo Polaris dresser, de har vært store. De er myke og lette så barna tåler de litt store. Favoritt hos våre barn, kallenavn stjernedressen.


#5

Magica sa for siden:

Reimadressene er ikke store i størrelsen nå! Jenta mi har brukt disse i flere sesonger, og jeg syns de er normale i størrelsen.


#6

Geitrams sa for siden:

Molo er i alle fall store. Minsten er 115 cm nå, og vinterdressen i str 116 er mer enn stor nok. Hvis det er en Reimamodell med strikk i livet kan det sikkert gå helt fint med str 98.


#7

Embriksmamma sa for siden:

Reima er ikke store lenger, synes jeg. Molo er ganske store i størrelsen.


#8

Marla Singer sa for siden:

Ok, takk! Da kan jeg sikkert satse på 98 i Reima, ihvertfall.


#9

Tjorven sa for siden:

Du kan ikke egentlig stole helt på det som skrives i slike tråder. Nå er det lenge siden jeg hadde unger som brukte vinterdresser, men jeg husker fra dengang at en og samme dress ble omtalt som både bitteliten og kjempestor.

Mine unger var skrekkelig tynne som barn, og druknet i det aller meste av dresser. De hadde som regel reimadresser, og de kunne de bruke til lenge etter at de egentlig hadde vokst ut av størrelsen som dressen tilsa.

Jeg vil anbefale dere å prøve først.


#10

Xian sa for siden:

Ikke merket du spør om, men jeg har en Ticket To Heaven str romslig 92 til salgs på Finn.

Den var nesten litt i største laget til Lillebror (født februar 2015) i hele fjor vinter.

Urolig god og fin dress, vi har kjøpt TTH til denne vinteren også.


#11

Maverick sa for siden:

Om ikke Marla vil ha den kjøper gjerne jeg. :glis:


#12

Marla Singer sa for siden:

Det er sant, Tjorven, og jenta mi er veldig stor, så jeg tror jeg faller ned på at hun må ha 98. Selv om det sikkert er lurt å prøve. Det betyr uansett at du godt kan kjøpe dressen til Xian, Mave. :nemlig:


#13

Maverick sa for siden:

(Til sammenligning er jentungen str 92/98-ish, Molodressen fra i fjor er str 86, og hun kan nok presses inn i den en stund til. :jupp: )


#14

Xian sa for siden:

Nå fikk jeg en interessent på Finn, men du var først, Mave. Jeg kan komme innom jobben din en dag?


#15

Maverick sa for siden:

Tipptopp!


#16

apan sa for siden:

Storebror er 92/98, men kan bruke POPhøstdress i 86 og jeg tror han kan bruke Reimadressen i 86 i vinter også .


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.