Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kva song song Didrik på Stjernekamp i kveld?

#1

Hondacrv sa for siden:

Ja, kva heitte songen?


#2

Pøblis sa for siden:

Life on mars, David Bowie.


#3

Hondacrv sa for siden:

Å takk! Shazam ville ikkje ta han...


#4

polarjenta sa for siden:

Sånn til en annen gang du lurer, så anmelder både VG og Dagbladet sangene, så du finner også svaret der.:)


#5

Nera sa for siden:

Jeg er normalt fan av Didrik, men den versjonen der er jeg fortsatt fornærmet over, så jeg skjønner Shazam.


#6

Bluen sa for siden:

Det var ingen særlig heldig versjon, nei - men Lisa fortjente så veldig å ryke i dag. :skuffet:


#7

Pøblis sa for siden:

Enig.


#8

Hondacrv sa for siden:

Den sangen til Lisa er jo ei eldgammal kristenskviske, og eg syns ikkje den passa inn, sjølv om eg har eit forhold til songane fra mi tid som superkristen. Og når det koret kom i teologi vart det nesten ein parodi på seg sjølv.

Takk for at de kjente igjen songen min da, når ikkje teknikken gjorde det. Og eg veit det kjem i VG, men det hadde eg jo glemt. Koko.


#9

Pøblis sa for siden:

Jeg synes også den var helt malplassert i kategorien akustisk. Den er en sånn typisk enkel gladkristensang og jeg er overrasket over at hun valgte den, og var sikker på at hun skulle ryke. Men det gjorde hun altså ikke.


#10

Darth sa for siden:

Lisa hadde fortjent å ryke og Didrik skulle hatt deng for å ødelegge David Bowie på den måten.


#11

Elise sa for siden:

Shazam tar vel ikke annet enn utgitte innspillinger? Min app gjør iallfall ikke det, men den heter noe annet.

Totalt sett riktig at Gaute gikk, men basert på bare denne gangen burde Lisa røket. Ingen andre enn Ida Maria hadde forstått oppgaven akustisk. I motsetning til dere andre likte jeg Didrik sin sang. :jupp:


#12

Bluen sa for siden:

Lurer litt på om ikke NRK må ta sin del av skylda for det. Altfor mange instrumenter og støy på flere av opptredenene, og ikke minst det aldeles grusomme koret (og stylingen!) som Lisa hadde. :skremt:

Jeg er litt irritert på Ida Maria også, jeg - foretrekker folk som kan synge. :sparke: Det holder liksom ikke helt å være hes og sint for min del.


#13

Hondacrv sa for siden:

Haha, hes og sint, du får sagt det bluings.


#14

Che sa for siden:

om ikke Adam vinner, så blir jeg så skuffet. Jeg digger han! - Jeg var mest fornøyd med at Benedicte gikk - hun var fryktelig.

Lisa vinner jo hele kristen-Norge på "Kjærligheten seirer" - og sangen i seg selv er jo helt ok den. (har jo og hørt og sunget den en del) - men å dra inn hele Oslo Kristne Senter i tillegg? trur ikke hun vant stemmer på det - men jeg liker henne normal sett jeg altså. Hun har gjort bedre figur enn Gaute Ormåsen i flere av showene - selv om hun ikke gjorde det nå på fredag.

(De skal ha Joik en av gangene - kan det være neste uke? eller uka etter det) Det tror jeg blir innmari ubehagelig. Det kan være flott det altså, men ser for meg lett at det kan blir parodisk.....


#15

Hondacrv sa for siden:

Enig, Che, eg og liker ho til vanlig og syns hp er flink, men det koret på lørdag vart ein parodo på nittitalet i kristne kor.
Joik kan bli utfordrande på mange vis, ja.


#16

rine sa for siden:

Hæs og sint og ææækte nordlending, som tør å si "fy faen" i beste sendetid. Nei, fri og bevare meg. :skeptisk: Jeg synes dama har lite å fare med. Har forsåvidt ikke hørt om henne før stjernekamp heller. Noe som gjelder for de aller fleste som er med, bortsett fra Dollie de lux og han som ble danket ut av Kurtn i Idol for en mannsalder siden.


#17

Tallulah sa for siden:

Åh, jeg elsker Ida Maria. Hun er den eneste i den gjengen der som kan kalle seg mer enn en pubsanger, ass.


#18

rine sa for siden:

Jeg tror ikke Lisa Børud kan kalles pubsanger. :hehehe:
Dersom du med pubsanger mener "en slik som alle kan like", skjønner jeg deg, men jeg er ikke helt med på tankegangen om at Ida Marie er verken en god sanger eller en artist bare fordi hun har et smalere publikum


#19

Bluen sa for siden:

Rine, da, har du glemt at hun knuste gullplata si? :knegg: Akkurat sånne ting jeg har sansen for. :lyve:


#20

rine sa for siden:

Jeg ser ikke på Spellemansprisen heller. Og har bare sett stjernekamp to ganger, i forbindelse med høstferiebesøk som ville se.

Edit: Så nå at det ikke var på Spellemannsprisen det skjedde. Jaja, i mine øyne blir det litt som med bloggere: Jo mindre man har å fare med, jo mer må man kle av seg på bloggen. Har man ikke så mye å fare med musikalsk (evt. mentalt) knuser man kanskje gullplater for no reason whatsoever. :vetikke:
Men- i det minste fikk hun en gullplate, så hun kan vel ikke være helt borte vekk? :gruble:


#21

Tallulah sa for siden:

OK, pubsangere og kirkesangere da. Med det så mener jeg sangere som er teknisk helt ok, men totalt blottet for sjel og personlighet. Ida Maria er vel også den eneste i den gjengen der som faktisk lager musikk selv, de andre er bare sangere.
[CENTER]Save[/CENTER]


#22

rine sa for siden:

Nå må du ikke glemme klassikeren "Lenge leve livet" som tross alt ble skrevet delvis av Benedicte Adrian. :nemlig:


#23

Bluen sa for siden:

Adam Douglas skriver vel også musikken sin sjøl? (Ikke at jeg hadde hørt om ham fra før, på noe vis. Det er litt sånn Beat for Beat-materiale over mange av disse deltakerne.) Synes i alle fall han er en verdig vinner av denne konkurransen - kanskje den eneste.


#24

Tallulah sa for siden:

Ja, det er sant! Jeg tenkte på de som er igjen.

Ja, jeg syns han er både flink og likanes, men som artist er han meg ganske likegyldig. Men nå liker jeg jo alltid sjel over teknikk. Teknikk er kjedelig.
[CENTER]Save[/CENTER]


#25

rine sa for siden:

Nå begynte jeg å nynne Lenge leve livet. :knegg:

Enig med deg, Tallulah; Sjel over teknikk. Men, jeg synes ikke Ida Marie har noen av delene. Hun er "wannabe-rebell", er det inntrykket jeg sitter igjen med fra det jeg har sett og hørt i Stjernekamp. Det skal sies at jeg har hørt fint lite fra henne før, så det er mulig hun har mer sjel i framføringene sine ellers.


#26

Tallulah sa for siden:

Jeg kjenner henne godt helt fra starten, så det er nok ikke veldig mye wannabe-rebell, nei. Men kan forstå at det kan fremstå slik for de som ikke kjenner til henne eller hennes karriere.

Benedicte Adrian hadde jeg veldig vondt av. Hun er bare en helt annen type artist enn dette formatet krever, det var litt det samme med hun Gunhild fra Gåte i fjor. Man skal liksom både være en allrounder, og ha egen stil. Ikke så lett. Men jeg ser at de som gjør det bra og får gode tilbakemeldinger fra dommerne (men ikke nødvendigvis vinner publikum) er de som er ganske veletablerte artister med god kunnskap om musikk, og dermed velger noe annet enn sviskene. Slik som Tuva fra Valkyrien og Silya. Jeg liker å se på mest fordi dommerpanelet og gjestedommerne er gode og kunnskapsrike. :knegg:
[CENTER]Save
Save[/CENTER]



#28

Bluen sa for siden:

Han er soulartist, er han ikke? :humre: Det verste er at jeg nok ville foretrekke Ida Marias grunnsjanger heller enn hans, jeg også, men jeg synes han er langt mer anvendelig i Stjernekamp-formatet.

Rine - YouTube-linken minner mest om et sort hull.


#29

Tallulah sa for siden:

Haha, mye sjelløs soul! Godt mulig han vinner, men programmet hadde blitt uholdbart kjedelig med bare sånne som ham.


#30

amylin sa for siden:

Enig, Tallulah! Ida Maria har sjel! Hun er vår favoritt. Sier vår, siden det er kjæresten som ser på, mens jeg oftest streamer noe samtidig. :knegg:


#31

Che sa for siden:

Jeg liker og Ida Maria - men at dere kan si at Adam Douglas er en pubartist - dere altså!


#32

Bluen sa for siden:

Nå ser jeg linken til Rine! Og jeg som skal legge meg nå! :skremt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.