Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ta med 4,5 åringen på den nye Askeladden-filmen?

#1

Curly sa for siden:

Hele familien har lyst på kino sammen. Yngste er 4,5 år, eldste 14, og en 10 åring i mellom . Som dere skjønner er det litt vanskelig å finne en film som passer alle 3 :knegg:
Askeladden vil 10-åringen gjerne se, 14 åringen kan til nøds se den. Jeg ser det er 9-års aldersgrense. Noen som har sett den? Blir det for voldsomt for en snart 5 åring ? Hun er ikke veldig redd av seg.


#2

frukt sa for siden:

Nå har jeg bare sett traileren, men jeg tror ikke det hadde vært noe for mine femåringer. Den virker ganske voksen.
Forøvrig kan bare barn ned til 6 år være med på den.

Fikk veldig lyst til å se den selv da. :jupp:


#3

Curly sa for siden:

Ja var litt redd for at vi kanskje ikke får komme inn. Kjedelig å måtte snu i døra sukk men jeg tror hun takler den helt fint vel og merke .
Ikke lett med barn og så stor aldersforskjell!


#4

Tallulah sa for siden:

På generell basis, jeg har ikke sett den: Nei, det ville jeg ikke. Dere kan risikere å ikke slippe inn også, fordi barnet er for lite.


#5

Heiko sa for siden:

Jeg har sett den og tenker ikke at det er noe for en 4-5 åring. Til og med 14-åringen min ble småskremt, men det sier kanskje mest om henne. :knegg:


#6

vixen sa for siden:

Min kollega sa at hun ikke ville ha hatt med seg barn noe særlig under ni. Min fjerdeklassing ble ikke redd, men søskenbarnet hans i andre syntes den var voldsom.


#7

IzziCreo sa for siden:

Jeg har ikke sett den, men jeg hadde nok ikke gjort det. Min erfaring er at det ofte er god grunn til at de faktisk setter en aldersgrense. Det er ikke alltid jeg er enig, men her vil det jo også være sniking involvert da man må være 6 år for å se den i følge med foresatte.

Ingen av de mange andre filmene som frister? Vi har sett mange nå i høstferien - også inkludert 5-åringen og snart 15-åringen i følget :nikker:

Sakset fra Medietilsynet om aldersgrenser:


#8

Input sa for siden:

Uansett hva dere mener selv, vil dere antagelig bli stoppet. De er blitt veldig strenge på dette.


#9

Curly sa for siden:

Nei vi har funnet ut av vi dropper det. Har du en å anbefale ?
Det går Elias og Biler 3. Foreslo at jeg og 4 åringen kan se Elias, men fikk klar beskjed om at den va for småunger:o


#10

Vianne Rocher sa for siden:

Mine to eldste (9 og 4) var på Cars3 åpningshelga og likte den veldig godt. Men de har sett de to andre filmene en sillion ganger, da. Så de er helt inne i universet og historien.


#11

Elise sa for siden:

Jeg ville sendt de to eldste alene mens dere andre kan se noe annet eller finne på noe annet. :jupp:


#12

IzziCreo sa for siden:

Vi er skikkelige Pixar fans hele familien, så jeg vil anbefale Biler 3. Humor for absolutt hele familien :jupp: Alle barna - gutter som jenter - digger også My Little Pony, så de har sett den i ferien. De likte den godt! MLP er jo en greie og har mye unge og voksne fans også. Vi ler så vi griner noen ganger. Veldig kult!


#13

Pelle sa for siden:

Jeg synes den var skummel (jeg er pyse) og hadde 7-åringen på fanget. Ville IKKE tatt med 4-åring.


#14

Teofelia sa for siden:

Jeg hadde nok droppet tanken om å finne en felles film, og latt de to eldste gå på kino uten fireåringen, tenker jeg.


#15

Malama sa for siden:

Mannen lurte på å ta våre to på 6,5 og 9 med, de er jo gamle nok (i følge med far for hennes del) men etter å ha sett traileren vurderte vi det til at nei, slett ikke hun og neppe han heller. Mine unger er litt i slekt med meg. Og mellomste særlig får "mareritt" av skumle filmer og fortellinger. Så dette blir for kraftig for henne på en sund.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.