Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hamsterbur i osloområdet

#1

HSJ73 sa for siden:

Er det noen som vet hva slags butikk i osloområdet som har best utvalg av bur til hamstere? Eller marsvin. Vi skal få en syrisk hamster, så det bør ha en viss størrelse. Har litt knapt med tid, og vil helst slippe å tråle butikk etter butikk.

Takk!


#2

Maverick sa for siden:

Buddy, som ligger rett bak Sentrum Scene.


#3

Maverick sa for siden:

Er det en hamsterflyktning? :glis:


#4

Elisabet sa for siden:

Kan du få tak i et gammelt akvarium noe sted på finn.no eller noe, også kan du innrede det med diverse? De bør ha stort bur i alle fall. Masse tips å hente på Hamster Norge og Norsk Hamsterklubb på Facebook. Der bruker de mye alternative bur til vanlige bur. Har ikke vært med der på et par år nå siden vi ikke har hamster lenger, men de har sikkert mange gode tips fortsatt. Har du sjekket finn.no om det kan være noe aktuelt der i nærheten av bur som passer? Er gjerne en del brukte bur for salg.


#5

Maverick sa for siden:

Ja, det er MASSE på Finn!


#6

Joika sa for siden:

Jeg har kjøpt våre på Zooplus. Er vel knapt en butikk i Oslo som har bur som er stort nok for syrisk hamster, de fleste er skalert for dverg.

Dette har vi til den ene. Super størrelse, det er 100x50! www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=106293621

Vi har også to Detolfer fra IKEA (liggende glasskap), samt to samlakasser med nettinglokk vi har fikset selv med loddepenn og litt kløkt.. :knegg: Kan sikkert låne deg en sånn kasse om du ikke finner noe i nærheten i tide, og bestiller på nett.

Skal du kjøpe fra Hamsterhiet?



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.