Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nøyaktighet på "Finn iPhone"?

#1

~TM~ sa for siden:

Hvor nøyaktig er den egentlig?

Jeg har til nå trodd rimelig nøyaktig, men nå er det plutselig nesten to km avvik.


#2

Bluen sa for siden:

Har vært nøyaktig ned til meteren her de gangene jeg har trengt den. Men da har telefonen befunnet seg på tomta.


#3

Lizzie sa for siden:

Da jeg trengte det for noen dager siden var det bare ca 10 meter avvik. Det var på et helt annet sted i byen.


#4

Niobe sa for siden:

Jeg kan omtrent se forskjell på hvilke gadgets som er i stua og hvilke som er på kjøkkenet. Men: det er et område i nærheten med veldig dårlig mobildekning. Mannen min kjører gjennom der på vei til/fra jobb. Og når han er akkurat der så kan plasseringen hoppe med noen kilometer, for så å justere seg tilbake når han er forbi.


#5

~TM~ sa for siden:

Snodig!


#6

Molly sa for siden:

Jeg har ca 4 meter avvik nå.


#7

Pelen sa for siden:

Jeg mistet min en gang på et kjøpesenter (eller egentlig utenfor, men noen hadde levert den inn i en butikk) og jeg kunne gå rett frem til riktig kasse og spørre om de hadde mobilen min.


#8

HP sa for siden:

Nøyaktigheten avhenger av hvordan iPhonen har fått/delt posisjonen: GPS er ned til meteren, Wifi er mer unøyaktig, mens hvilket telefontårn (teleoperatør) telefonen er knyttet til er ganske omtrentlig.

Du kan se de ulike trinnene hvis du åpner kartet (prøv å gå inn og ut av flymodus hvis telefonen allerede har fått GPS-posisjon) og zoomer på deg selv, blir mer og mer nøyaktig. GPS bruker litt tid på å koble til nok satellitter for å få nøyaktig posisjon, en del GPS-apper viser hvor mange man får posisjon fra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.