Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppskrifter på hjemmelaget juice ønskes

#1

Carrera sa for siden:

Jeg har kjøpt meg ny kjøkkenmaskin, og med den fulgte det både sitruspresse og saftsentrifuge :D Og ja, jeg har fått dilla...

Sitruspressa ble prøvd i går, med appelsiner. Nydelige søte appelsiner som ga en nydelig juice.

I dag måtte jeg teste ut sentrifugen, og fant da en oppskrift som egentlig skulle bestå av ananas, fersken og selleristang, men siden ingen av butikkene her hadde fersken inne, så ble det erstattet med plommer. Var noe skeptisk til sellerien, men den satte jo bare en aldeles nydelig piff på det hele.

Så nå er jeg på jakt etter flere gode blandinger. Frukt, bær og grønnsaker.

Noen som har gode oppskrifter å dele?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Vi bruker sjelden oppskrifter men juicer mye. Har en grøssedyr slowjuicer som vi kan putte alt mulig kjekt oppi. Det går ofte i stangselleri, appelsin, lime (en eller to hele, med skall og alt, bare deler den i 4 og hiver oppi), ingefær (har det i alt!), grønnkål eller spinat, og eple, og agurk. Paprika om vi har det, gjerne rester. Ananas er digg oppi. Drikker mest juice for helsa da, så smaken er mindre viktig haha, så lenge det går ned da. Får masse energi av de juicene og har lært meg å takle mer og mer ingefær og grønnsaker oppi.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.