Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefal meg en sjampo mot fett hår!

#1

LilleT sa for siden:

Tenåringen min har langt hår som lett blir fett ved hodebunnen. Hun har i flere år brukt sjampo for sensitiv hodebunn fra KMS og Redken, men er den noen annen sjampo, eventuelt andre hårprodukter som kan funke for å begrense hårvasken noe?


#2

Nera sa for siden:

Kerastase Bain Divalent er spesielt for fet hodebunn og tørrere tupper, og jeg tror den serien som heter Cristalliste også har noe liknende.


#3

LilleT sa for siden:

Takk for tips!


#4

Pamina sa for siden:

De gode volumshmpooene er også bra å bruke for tenåringhår. De løfter fra hodebunn. I tillegg kan man ha nytte av å bruke tørrshampoo dagen etter hårvask, da holder det en stund til.


#5

LilleT sa for siden:

Takk, har du eksempel på en konkret sjampo?


#6

Pamina sa for siden:

Redken sin volumshampoo er god, Wella har en god tørrshampoo, Australian etellerannet, som de har på Vita er god og koster ikke en formue. Jeg kom på at et også finnes en salongshampoo som som heter Nisim, den fins for fet hodebunn, om jeg ikke tar helt feil. Den shampooen er noe av det bedre og mer pleiende jeg har vært borte i.


#7

LilleT sa for siden:

Takk, Pamina!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.