Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til ting å lage av: TURRÓN DE JIJONA

#1

him sa for siden:

Dette er da myk mandel nougat (spansk). Noen tips til hva som kan være godt å lage av den? :)


#2

Charlie sa for siden:

Etter det jeg googler meg til, består den av mandler, eggehvite og honning. Den skal serveres skåret i tynne skiver som julegodt. Er den seig eller hard som knekk?

Hvis man skal bruke den til noe annet, ville jeg tenke typ i små biter i cookies, kanskje i en delfiakake, blandet inn i is? Går det an å smelte den på nytt, og ha det i en honningkake?

Fant også denne oppskriften på en ostekake spesielt med tanke på leftovers

pemberleycupandcakes.com/en/2015/01/14/turron-de-jijona-cheesecake-the-best-of-both-worlds/


#3

him sa for siden:

Den er helt myk. Tenker den kan brukes som annen nougat? (Men jeg har aldri brukt nougat til noe som helst).

Takk for oppskrifttips! :)


#4

Nextlife sa for siden:

marsipan, nougat og brinebærgelè i en form, avkjøle (gjerne en lien tur i fryser), del i biter og dypp i sjokolade; voila,-en slags troika :)


#5

him sa for siden:

Resultatet ble:
Juleis: Hjemmelaget is med marsipan, nougat og sjokolade. Den var god! (Jeg liker jo ikke is generelt sett, men denne spiste til og med jeg. Hjelper med iskremmaskin slik at isen er fersk :nam: )


#6

Charlie sa for siden:

:applaus: :nissefnis:


#7

him sa for siden:

Ja, jeg er også vill og gæln og har planer om pinnekjøttmiddag snart! :D (Det er noe med honninglasering, som jeg ikke tar sjangsen på 1.juledag)

#8

Charlie sa for siden:

Har pinnekjøtt i fryseren sjæl, vil bare legge litt avstand til julemiddagen. :jupp:


#9

him sa for siden:

Jeg og du får holde julen varm ut over våren og sommeren. :D

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.