Det er jo bare horn, så en ferdig-pizzadeig funker sikkert finfint. men jeg ville valgt en av dem som faktisk hever seg, og ikke bare blir deigete, flat og hard på samme tid.
Ikke kjøp de som heter familiedeig eller noe sånt. Jeg tror Peppes med fint mel er ganske ok, og finn den med lengst holdbarhet. De blir kjipere og kjipere jo nærmere holdbarhetsdatoen du kommer. Og ta den ut av plasten og legg på kjøkkenbenken en stund så den får luftet seg og hevet litt.
[CENTER]Save[/CENTER]
Jeg tenkte på butterdeig, men så det ble frarådet p.g.a. at det vil puffe seg for mye opp.
Dessuten er det noe som sier meg at med unger på 7, 4, 4 og 2 tilstede ville butterdeig resultert i en smuuule smuler. ;)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.