Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste buksebutikken i Oslo med ansatte som er flinke med tenåringer

#1

Tallulah sa for siden:

Jada, jeg maser om disse beina til Hiawata. De er så lange! Og det er så vanskelig med bukser! Han er nå snart 180 høy, men i kroppen passer han fortsatt i jakker str 170, men beina rekker ham jo opp til armhulene omtrent. Buksene som er 34 i lengde begynner å bli litt i knappeste laget, og vi får ikke lenger bukser i de vanlige kjedebutikkene, vi må ha noe hvor vi også kan bestemme lengden slik som på jeans. Jeg må altså ta med en særdeles motvillig tenåring til en butikk hvor vi kan finne en modell og fit som passer ham, typ en Carlings med skikkelig godt utvalg.

Har dere fått skikkelig megagod service på en av Carlingsene, Urban-sjappene eller andre i Oslo med godt og bredt bukseutvalg?


#2

Jålebeinet sa for siden:

Datteren min er 182 og sliter med å få buksene lange nok. Eldstemann på 204 har også problemer innimellom, det er ikke alle herremodeller som er lange nok i beina. Vi har lært at Nudie og Levis i alle fall har en modell hver som er lange nok i beina for han.

Tidligere i sommer fikk vi veldig god hjelp i Carlingsbutikken som ligger midt på Karl Johan, rett ovenfor Cubus.


#3

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg lærte i våres at nesten alle herrebukser fra kjedene har standard på 32 i lengde. :gal:


#4

GinaK sa for siden:

Har han prøvd olabuksene fra Jack&Jones? Heter Glenn. Har en type til som heter Jim, lurer på om disse er enda mer slim.
Fås i tommer.

Gutten min skal ha alt så himla trangt så tidligere måtte jeg dra den av over helen. Men nå har han en større str så den får han av selv. Haha.

Han kjøpte også en sort/grå olabukse med huller nedover låret her om dagen. Mener det også var J&J. Evt. Carlings.


#5

vixen sa for siden:

Jeg fikk veldig god hjelp på levis-butikken i Sandvika. Det er jo et stykke unna og det er jo selvfølgelig alt etter hvem man møter, men var skikkelig fornøyd med hjelpen. Jeg hater vanligvis å kjøpe bukser, men var rett feststemt etter at kjøpte to i slengen der.


#6

Tallulah sa for siden:

Takk for gode tips, både om steder og merker.


#7

Skilpadda sa for siden:

Vi har stort sett bare handlet jeans til Poden på Carlings på Oslo City de siste årene, og fått god hjelp der.

Forrige uke skulle vi ha dressbukse til Halloween-antrekk, og da var damen på Dressmann en etasje eller to opp veldig behjelpelig til å finne en som var smal nok og lang nok.


#8

millact sa for siden:

Naboen har lang, tynn sønn på 14 og fant bukser på Jack & Jones.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Selected og Carlings har vi god erfaring med (i Bergen da)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.