Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

MGPjr - når ta shuttlebuss og praktisk info ift Telenor arena

#1

apan sa for siden:

Mamma, de to eldste og jeg skal på MGPjr på lørdag, og jeg har faktisk aldri vært der før. Lurer på litt erfaringer.

  • Shuttlebussene begynner å gå 1600. Dørene åpner 1800, stenger 1930. Når bør vi ta sikte på å dra utover?
  • Hva er opplegget der ute? Samme som Oslo spektrum, svinedyrt godteri slik at "alle" tar med inn? (lov å ta med inn?) Hva med vannflasker?
  • Annet det er kjekt å vite?


#3

Pelle sa for siden:

Det pleier ikke være lov til å ta med fylte vannflasker. Man kan ofte ta med tomme og fylle inne.


#4

Mei sa for siden:

Jeg lurer på om det er mulig å droppe noen av/hente etter konserten.


#5

Neket sa for siden:

Hva med parkeringen på Fornebuporten? Det er en parkeringsplass utenfor på den siden mot motorveien, eller man kan snike seg til å parkere på Kiwi i kjelleren (litt usikker på når den stenger da). 3 minutters gange fra arenaen.


#6

maggypop sa for siden:

telenorarena.no/no/faq

Generelt ser det ikke ut til at hverken flasker eller mat kan tas med inn på det som regnes som konserter, men jeg vet ikke hvor strenge de er på gjennomføringen når det gjelder arrangement som MGP jr, ettersom snittalderen er såpass lav.


#7

Tjorven sa for siden:

Ta 31-bussen. Det er mye billigere og du må bare gå 200 meter lenger.


#8

apan sa for siden:

Vi (mamma) har allerede kjøpt billetter til shuttle.


#9

Polyanna sa for siden:

Bil er egentlig håpløst, de sperrer overalt og det er ingen steder å stoppe og droppe av heller, er min erfaring.


#10

Mei sa for siden:

Er bare bekymret for hvor lenge vi må vente i busskø etter arrangementet er slutt.


#11

Pelle sa for siden:

Droppe av er kjipt. Noen ganger er det kø langt utpå motorveien fordi folk vil kjøre/droppe av. I så fall best å droppe av på Stabekk/Høvik-området og gå bakveien bort.

Shuttlebusser går ofte og tar mange om gangen.


#12

Timar sa for siden:

#abonnerer

Sendingen slutter klokka 22, er det noen som har en formening om når vi kan tenkes å være ute og på en buss? Jeg har kjøpt billetter til alle fire, men mistenker at dette kan bli tøft for a-menneske fireåringen min..


#13

apan sa for siden:

Jeg lurer også på om det er noe sted å spise der ute, type spisested i nærheten? Sånn om man vil dra ut tidlig? Hva er egentlig poenget med ta shuttle klokken 1600?


#14

Mei sa for siden:

Ja hva er egentlig på uteområdet?


#15

Hondacrv sa for siden:

Eg har ikkje peiling, for vi har berre vore i spektrum før. Søstra mi skal kjøre oss fra Høvik og ut, og eg håpar det går bra berre vi er tidlig nok.


#16

apan sa for siden:

Kanskje like greit med litt mat i byen og ta shuttle ut? Det holder å dra fra byen rundt 18 eller?


#17

Isolde sa for siden:

Jeg håper bare det er bedre enn når vi var på Adele. Det var helt overkommelig for oss voksne men med en snart 6åring blir det ikke kjekt å gå i kø 40min for å komme til bussene etterpå. Håper det er tenkt på at det er veldig mange barn. Stort sett har det fungert veldig fint i spektrum.


#18

Mei sa for siden:

.

Fra billettservice.


#19

mosol sa for siden:

Maya’s på Fornebu er ikke langt unna.


#20

apan sa for siden:

Det er jo et lite stykke dit? Omtrent som til Sjøflyhavna?


#21

Neket sa for siden:

The Local i fornebuporten. God pizza. Eller sjøflyhavna - er jo ikke mer enn maks ti minutter dit heller.


#22

apan sa for siden:

Tar det ikke lenger tid å gå med en treg sjuåring?


#23

Lavender sa for siden:

For de som kan gå litt er det smidigste tog elle skyss til Stabekk, gå til Riiser-Larsens vei og under E18 til Fornebu.


#24

mosol sa for siden:

Jo, det var faktisk lengre enn jeg trodde - 1,4 km. Da er nok The Local på Fornebuporten bedre. Halvparten av distansen.


#25

mosol sa for siden:

Godt tips! Men om man kommer med bil kan det være smart å kjøre til Lysaker skole og parkere der og gå gangveien til Oksenøya til Telenor Arena. Er 1.4 km sier Google Maps.


#26

apan sa for siden:

Sjøflyhavna er dessuten fullt hele ettermiddagen.
Leste om The Local, men det fikk veldig varierende kritikk. Jeg lurer på om vi går for mat i sentrum først. Men lurer ennå på hvor tidlig man bør dra utover.


#27

Wix sa for siden:

Hva med oss som kommer andre veien, er det beste å ta toget fra Asker til Lysaker stasjon kanskje? Er det gåavstand derfra?


#28

Pelle sa for siden:

Man kan gå. Evt hoppe på shuttle på Lysaker.


#29

Minerva sa for siden:

Takk for tipset om parkering på Lyasaker skole. Det var genialt. Min mann har vel aldri vært så happy med FP noengang.


#30

Hondacrv sa for siden:

Me kjørte inn med privatbil ti på sju fra Høvik. Det var jo veldig flott og profesjonelt med masser av vakter som stod der, og politi, og dei hadde sperra av og sett opp stengsler og sett lysa på gult så det flaut jo godt innover uten kø. Me vart sett av på drop off og gjekk vel ein fem hundre meter. Etter å hatt kjøpt popcorn og greier (460 kr for 4 popkorn og brus, slå den), var me inne i salen til halv åtte, og stod deretter i dokø i ti minutt, så kvart på åtte var me liksom på plass og klare. Genialt.


#31

Timar sa for siden:

Vi tok vanlig rutebuss med bytte på Lysaker. Det gikk også smidig, og vi fikk plass på den første av direktebussene med stopp på Lysaker.

Vi hadde stappet lommene fulle av halloweengodteri, så slapp unna med en popcorn og vann. Hadde, klok av skade, sjekket matprisene på Telenor Arena.


#32

Mei sa for siden:

Shuttlebussene fungerte visstnok utmerket både til og fra. Sto 100 busser og ventet da det var ferdig 22:00. 22:20 ankom mann og medbragte barn Oslo S.


#33

Maverick sa for siden:

Åh, det var smooth, da har de vært flinke! :hjerter:

Jeg var litt spent på hvordan det skulle gå denne gangen, med så mange barn i publikum, antageligvis mange som kjørte selv, og ikke minst været.


#34

Isolde sa for siden:

Vi var på bussen 22:05 og alt gikk bra. Alt gikk supert. Vi valgte å gå midt i siste sangen for lillebror sovnet nesten i stolen. Tror 100 gikk forbi oss før vi kom oss til bussene men vi kom rett på og fikk sitteplss. Eller vi venta 1min på neste nuss for å få sitte.


#35

Primrose sa for siden:

Vi parkerte på henvist parkeringsplass og brukte en halvtime bare på å komme ut fra den.


#36

apan sa for siden:

Vi kjørte shuttle. I overkant med kø for å komme utover synes jeg, men gikk greit. Hjem gikk det veldig greit, men jeg synes det er synd at folk begynner gå før det er ferdig for å komme først i køen. Det førte til at vi også gikk med en gang vinneren var ferdig og gikk glipp av avslutningsnummeret. Vi tok ikke sjansen på å havne rett bak.

Prismessig intet overraskende, og vi hadde ikke med godteri siden det tydelig stod det ikke var lov med medbragt. Synes egentlig det da er litt dumt at det ikke håndheves.


#37

Mei sa for siden:

Mannen er produksjonsgeek og koste seg stort. Skrøt av arrangementet og gjennomføring. Trodde aldri jeg skulle si det, men det kan hende vi (les: han) gjør det igjen neste år.


#38

Timar sa for siden:

Apan, vi hadde ikke fått lillebror gjennom kvelden uten godteri i bakhånd. Hadde det vært oss tre andre så hadde jeg ikke giddet ta med eget. Men jeg syns billettprisene var temmelig høye, og da å kreve at folk kjøper godteri og vann til blodpris, syns jeg er i overkant.

Jeg syns også det var fryktelig dumt med alle som gikk før og i siste sang. Selv folk som satt helt foran ved scenen gikk jo! Så kjipt for hun som sang vinnersangen. Og forstyrrende for oss som faktisk ville få det med oss.


#39

Pelle sa for siden:

Ja, mange gikk. Syntes veldig godt fra tribunene ihvertfall.


#40

Hondacrv sa for siden:

Ja, eg og reagerte på at alle gjekk. Ordentlig kjipt for vinnaren og for oss som ikkje hadde det travelt. Var ikkje slik i spektrum, så det var sikkert for å komme først i shuttle-køen.

Dei var ordentlig flinke, mave. Veldig smooth.

Eg fekk med ei flaske vann og smågodt inn, sjølv om dei sjekka veska mi. Det har eg fått før og, så eg rekna med det skulle gå bra. Dei ser vel ting litt an? Det er jo ikkje Metallica-konsert med fulle folk og greier dette her.


#41

Wix sa for siden:

Jeg reagerte også på det at så mange gikk tidlig, og syntes heller ikke det var noe fint. Kanskje det hadde hjulpet om arrangementet var tidligere på dagen slik at det ikke var så om å gjøre å komme hjem så fort som mulig med de små barna? Det er jo tross alt et arrangement rettet mot barn.

Ellers gikk det meste smooth for vår del og. Vi tok toget til lysaker og buss derfra, det gikk greit. Vi var der veldig tidlig, og kunne nok ha dratt senere - vi fikk i overkant mye venting.


#42

Isolde sa for siden:

En time tidligere hadde vært supert. Vi satt på enden av en rekke, rett ved døren og prøvde å gå veldig ubemerket ut. Hadde ikke gjort det om vi satt sånn at vi forstyrret veldig. Jeg gruet meg veldig til hjemveien. Spesielt den km fra Jernbanetorget til leiligheten.


#43

Hondacrv sa for siden:

Joda men da hadde det krasja med dagsrevyen, og den er hellig på NRK.


#44

apan sa for siden:

Ja, veldig dumt.

Jeg mener at om man må ta med godteri for å få barn gjennom kvelden, er de for små. Det kan da ikke være en unnskyldning for å gjøre som man vil. Da får man kjøpe hvis man absolutt må. Når det er sagt; helst lov med medbragt godis for meg, men da for alle. Det er jo ikke morsommere å betale masse for å kjøpe der for oss som forsøker forholde oss til oppgitte regler. Jeg synes det er kjipt å betale 250 kroner for 2 popcorn og 2 vann når andre tar med hva de vil inn.
Jeg er selvsagt enig i at alt er for dyrt. Det er jo derfor det gjør meg sur.

Forøvrig alt for mange for små barn der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.