Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode vegetarpølser?

#1

Blå sa for siden:

Storesøster har helt sluttet å spise kjøtt. Men vi skal ha middagsbesøk med pølser og jeg lurer på om det finnes noen gode vegetarpølser?

Jeg lager selvsagt nok godt tilbehør til at det kan bli en middag. Jeg planlegger linsestuing, ovnsbakte rotgrønnsaker, potetstappe og selleristappe. Men om det finnes et godt pølsealternativ kunne jeg tenke meg det også.


#2

Appelsin sa for siden:

Tror kiwi har, og Meny har i hvert fall. Jeg har dessverre ikke smakt noen av dem personlig, da, er vegetarianer, men kjøper sjelden ferdigprodukter.
Skulle gjerne smakt tilbehøret ditt, høres deilig ut!


#3

Blå sa for siden:

Storesøster er ganske ny i vegetarfaget (eller pescetar, hun spiser fisk) og jeg er redd for at det blir litt tøft dersom alle vi andre mesker oss med pølser. Det er derfor jeg gjerne vil finne noe godt.


#4

Fakse sa for siden:

Jeg likte Coop sine.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Coop sine har falt veldig i smak hos mine unger og de jeg kjenner, de både ser ut som, lukter som og føles ut som vanlige pølser. Jeg har ikke smakt dem selv siden de inneholder egg, men jeg ble nesten litt "skremt" da jeg tilberedte dem første gang, haha.
De med ost og chili var visst ingen høydare, men de vanlige falt veldig i smak. De der meatless eller hva de heter på Kiwi, fra det slaktefirmaet (husker ikke navnet), de er visst også skremmende like vanlige pølser.
I tillegg har de tykke middagspølser hos Meny, både Bratwurst og med ost i, men de er grøssedyre. 70 kr for 2 stk pølser tror jeg. Kjøper dem en sjelden gang når jeg skal unne meg noe ekstra.


#6

Blå sa for siden:

Takk for hjelpen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.