Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søk i Windows Explorer/Utforsker

#1

Bluen sa for siden:

Tidligere var det sånn at når man stod oppe i høyre hjørne i utforskeren, skrev inn et ord og trykket på Søk, ville man få treff på alle dokumenter i gjeldende mappe som inneholdt dette ordet. Nå ser det ut til å være slik at det bare er dokumenttitlene det søkes på. Dette driver meg til vanvidd! :mumle: Hvordan i huleste kan man søke etter et ord eller en frase inne i en mappe nå? :hjelp:


#2

Bluen sa for siden:

Ah, fant det selv! Søker først på vanlig vis i søkeruta, og får beskjed om at søket ikke ga resultater. Da kommer det opp noen nye valg i vinduet, deriblant "I filinnhold". Det fører frem!


#3

Addison sa for siden:

Du trenger ikke søke først heller, bare plassere musepekeren i søkefeltet, så kommer Søk-menyen opp øverst, du kan velge "Advanced options" (husker ikke det norske navner), og der er det valg om filinnhold.


#4

Bluen sa for siden:

Aha, det hadde jeg ikke sett! Er nok av typen som ergrer meg over alle slike endringer. :knegg: Da de endret hurtigtaster for søk i Excel for noen år siden, var jeg helt rasende. Ja, jeg er det i grunnen fortsatt. :sparke:


#5

Schnuppa sa for siden:

Det er virkelig noe av det mest idiotiske endringen som har blitt gjort i Excel. Like forbanna irriterende hver eneste gang jeg skal gjøre et "kjapt" søk. :mad:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.