Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Explendo vaskeball - noen som har prøvd?


#2

Charlie sa for siden:

Det der lurte jeg også på. :popcorn:


#3

Ru sa for siden:

Hvordan er denne annerledes enn de famøse vaskenøttene som var så in for noen år siden?

(Som for øvrig ikke har noe dokumentert effekt ...)


#4

Bille sa for siden:

Aner ikke, ru, og har ikke hørt om vaskenett er heller. Det står jo veldig lite under produktbeskrivelse. Synes liksom det virker litt for godt til å være sant.


#5

Tallulah sa for siden:

Belive me, det er det. Det er en plastball. :humre:


#6

Bille sa for siden:

Hehe, nettopp. Men de burde jo i hvert fall klart å lansere en teori for hvordan denne funker, men når det ikke står noe som helst om det så blir man jo (berettiget) skeptisk.

#7

Tallulah sa for siden:

Det er andre som selger likende produkt som bruker fremmedord og setningsbygning som ikke gir mening, men dom ingen spør om, i redsel for å virke dumme. At ballene oppløser eller sprer ionene i vannet så de kan trenge inn i fibrene er en forklaring jeg har lest. :knegg:


#8

Bille sa for siden:

Åkai, bare å handle da altså. :blond:


#9

Teofelia sa for siden:

Poenget er vel at det aller meste av klær blir rent ved bruk av bare vann, når man vasker dem i en moderne vaskemaskin. Og siden folk flest aldri har forsøkt å vaske klærne med bare vann i maskinen, blir de kjempeimponert over at vask med plastball/nøtter/gode intensjoner/whatever faktisk gir et bra resultat. Og det kan man dra nytte av i markedsføring av tulleprodukter.


#10

Candy Darling sa for siden:

Ja, også at en fysisk gjenstand som slår mot klærne også kan ha en ørliten effekt. Men det er jo ikke noe annerledes enn å putte det i en bøtte med varmt vann og røre rundt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.