Teflona sa for siden:
Har laget hvit pizza en stund (som på Olivia), men må ha noe annet nå. Hva digger du?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Teflona sa for siden:
Har laget hvit pizza en stund (som på Olivia), men må ha noe annet nå. Hva digger du?
Mei sa for siden:
Tomatpure, bernaisesaus, løk, stekt sopp, biffstrimler, nykvernet pepper og ost. I den rekkefølgen.
Teflona sa for siden:
Herlighet, du er synsk, satt akkurat og googlet biff -og bearnaisepizza! Hva slags ost her? Saus på etter steking, ja?
Mei sa for siden:
Saus før steking. Bruker den osten vi har. Norvegia oftest. Eller fireostermix.
dutte sa for siden:
Jeg har lyst til å prøve den Hellstrøm og Svendsen lagde i sitt program, med Gorgonzola, pære og spinat.
Teflona sa for siden:
Høres godt ut! Vet du om det finnes oppskrift?
dutte sa for siden:
Nei men sikkert mulig å søke opp. Gikk på TV i går.
Pegasus sa for siden:
Fikk servert en pizza med blåskimmelost ( fra tube) på bunnen, og spekeskinke mener jeg det var. Himmelsk! Det var noe annen ost på toppen... kanskje noen her inne vet nærmere hva det kunne være?
Retz sa for siden:
Sporsems pizzasaus, chorizo, feta, rødløk og spinat er en av mine favoritter.
Lavender sa for siden:
Bølgen og Moi tomatsaus, spekeskinke, søte cherrytomater og pinjer. Ruccola ved siden av. Hvit saus, spekeskinke og cherrytomater er også godt.
Benzo sa for siden:
Pesto på bunnen,så karamellisert løk, blanding av ost og muggost og spekeskinke på toppen.
Daisy sa for siden:
Nam!
Teflona sa for siden:
Den høres veldig god ut! Elsker pesto, tror jeg lager den til meg selv (jeg får egen glutenfri!) og biffvarianten til gjestene som ikke liker pesto så godt. Gleder meg!
scilla sa for siden:
Creme fraiche med hvitløk, oregano og en dæsj hvit balsamico-eddik, røkt andebryst i skiver, tynne appelsinskiver og rødløk med litt ost på toppen.:jupp:
Myria sa for siden:
Tomatsaus, karamellisert løk og ost etter ønske. Etter steking har man på ruccolapesto (jeg liker ikke vanlig pesto, så dette er supert). Veldig godt.
GinaK sa for siden:
Har aldri smakt sånn hvit pizza så tar gjerne imot oppskrift på den fantastiske. :o
Hos oss går det kun i 80-talls tjukk pølsepizza.
Charlie sa for siden:
Vi lager hvit pizza med bare rømmesaus i stedet for tomatsaus på bunnen. Fortrinnsvis med hvitløk i, men har gjort det også uten å tilsette rømmen noe. Ost og deretter hva man vil.
Biff og Bearnaise-pizzaen på Peppe's har vel sausen ringlet over etter steking, men tipper begge deler blir helt fint.
For tiden har jeg en forkjærlighet for spekeskinke tørket i ovn på bakepapir. Legg skinkeskivene flatt på papiret, i ovnen på 180 gr og 5 min., sånn ca. Skal være sprøstekt. I noen oppskrifter står det 100 grader og 30 minutter, da behøver man nok ikke passe like godt på. Knuses mellom fingrene og drysses på hva du vil, også f.eks. pasta, i suppe eller salat.
Teflona sa for siden:
Jeg bruker creme freishe blandet med litt hvitløk og sharlottløk, god skinke, pinjekjerner (tas på etterpå), god chèvre, ruccolasalat og honning (tas over etter steking). Nykvernet pepper. Og parmesan! Både før og etter steking, annen hvit ost kan også strøs over creme fraishen.
Lavender sa for siden:
Vi lager enkel hvit saus av creme fraishe, olivenolje, salt, pepper, revet hvitløk og godt med oregano eller timian.
Acino sa for siden:
Kanskje litt kjedelig men her er iallefall tips herfra:
Marinert biff (eventuelt tørrkrydrer om dårlig tid), bacon, løk og fersk sjampinjong.
Pepperoni, løk, grønn paprika og ananas
Tacokrydra karbonadedeig, løk/rødløk, rød paprika, mais og salte tortillachips.
På alle de skisserte vanlig kjøpt eller hjemmelagd saus og ost før fyllet.
mkj sa for siden:
Mannen i huset sverger til kraftkar og spekeskinke. Men ikke mye kraftkar. For det første er den dur og den smaker mye. En dert her og der.
mkj sa for siden:
Men om noen har konkrete tips til hva man putter på pizzaen hjemme for å få den til å bli en diavola så blir jeg glad.
Teflona sa for siden:
Biffkjøtt er innkjøpt, marinere i olje og krydder? Tror ikke jeg rekker å lage bearnaisesaus fra bunnen, håper Fjordland er ok.
Teflona sa for siden:
Kraftkar! :hjerter: Spises med andakt her.
Acino sa for siden:
Jeg bruker olje, syre (feks sitron, vin eller eplejuice), hvitløk, ulike typer pepper, krydder osv etter hva det skal passe til.
Nextlife sa for siden:
Jeg elsker hvit pizza, og spiser helst det. Noen grunnelementer må være på plass, men topping kan jo varieres i det uendelige.
Pizzasaus av feitrømme, citrussaft, pepper og oregano, og gjerne litt revet rødløk i.
Alltid karamellisert rødløk og bakt paprika.
Jeg er ikke særlig vågal i osteavdelingen, så foretrekker en fast, hvit og relativt smaksnøytral ost, og den pizzaen jeg liker aller best er med kun rødløken, paprikaen og ost på.
Liker godt smaksrike spekepølser i tynne skiver på, eller forstekte biter av kylling.
Skal jeg ha spekeskinke på foretrekker jeg den lagt på etter steking.
Teflona sa for siden:
Pizzaen ble kjempegod, mente gjestene, men den hvite ble likevel kåret til aller best! :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.