Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sort parkas til ungdom

#1

Gerbera sa for siden:

Hjelp meg å finne en sort parkas til ungdom!

12-åringen ønsker seg sort parkas, og vi hadde bestilt en kjempefin en fra Zalando, i merket Cars Jeans, men jeg hadde selvfølgelig bestilt for liten, og i størrelsen større var det utsolgt når jeg skulle bestille en ny.:rolleyes:

Vi leter nå overalt etter en sort parkas, som skal passe ei på 12, som bruker str. 164 i størrelse (Cars Jeans parkasen var i str. 164, men veldig liten i størrelsen), men alt er utsolgt i den størrelsen.

Vi finner mange fine damemodeller, men 12-åringen er kort, 1,55 høy, og da blir de fleste damemodellene for lange. Bruker nok S i dame i tilfelle.

Forslag?

Her er den vi hadde bestilt, og som hun syntes var veldig fin.


#2

millact sa for siden:

Har dere sjekket hva Didriksons har? Cubus?

Coop har Kari Traa til 1299 men blå eller grå.


#3

Gerbera sa for siden:

Cubus har hatt en sort, men jeg finner ikke den modellen hverken i butikk eller på nett. Det er egentlig den hun har ønsket seg, men nå er det to i klassen som har den, så hun vil helst ikke herme.

Hun har en blå fra Cubus, som hun har hatt i to sesonger, men nå ønsket hun seg så veldig en sort, og siden hun aldri har hatt noen spesielle ønsker tidligere, og har hatt det forholdsvis kjipt på skolen i det siste, tenker jeg at sort parkas skal bli. Men det var altså lettere sagt enn gjort. :rolleyes:


#4

Majka sa for siden:

Jenta mi kjøpte en på HM i dag, på Divided-avdelinga. Fant en type som var litt kortere enn de andre. Halv pris var det også. 😀


#5

Hannamoren sa for siden:

Kjøpte samme til datteren min på 14 i dag. Deilig for inni den også.


#6

millact sa for siden:

Wow kan vel ha?


#7

Niobe sa for siden:

Jeg kjøpte nettopp en fantastisk parkas fra Hollister. Jeg er 6-7 cm høyere enn datteren din, men jeg tror den ville passet henne likevel. Den var mye nettere enn de fleste andre parkaser jeg prøver, og jeg ender ofte med å handle yttertøy i barneavdelingen.


#8

Gerbera sa for siden:

Hvor fant du den? Tror jeg ikke vet noen i nærheten som har Hollister :gruble:


#9

Gerbera sa for siden:

Supert, sjekker ut! :riktig:


#10

Gerbera sa for siden:

Nei, ingen av de vi har på de 3 nærmeste senterene har, sånn som Wow, Bik Bok, osv. Jeg har vært i absolutt alle tror jeg, men ser jeg har vært i feil avdeling på HM...


#11

Chablis sa for siden:

zalando selger hollister.


#12

Xian sa for siden:

Vi kjøpte nettopp en på Wow. Ikke dun, men varm og god.



#14

Nera sa for siden:

De er sannsynligvis for lange til ei jente på 155. Jeg er selv 165 og bruker for det meste XS/S/34, og selv da er ikke parkasene spesielt korte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.