Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

POPs skalldress med fleecefôr - er det en vinterdress?

#1

Xian sa for siden:

Jeg har sverget til Ticket-vinterdresser i årevis, men ser at jeg har bommet på størrelsen på den jeg kjøpte på salg i fjor vår; Lillebror kan ikke ha 104 før neste år. Så jeg har lett etter en Ticket-dress i 98 på Finn, uten å få napp foreløpig.

Men så slo det meg: Han har en romslig skalldress med fleecefôr fra Polarn O. Pyret. Det er god nok plass til en tykk ulldress under også, og på nettsidene omtales dressen som en vinterdress. Er det noen som har erfaring med å bruke denne dressen som vinterdress?

Bor i Oslo sentrum, hvor det neppe kommer til å ligge snø særlig lenge av gangen.


#2

Pøblis sa for siden:

Skall med fleece med tykk ulldress=vinter-i-Oslo-dress. :nemlig:


#3

Input sa for siden:

Min unge, som riktignok er av den varme typen, hadde bare skalldress (uten fleecefor) med ulldress under alle vintrene han gikk i barnehagen. Han hadde også ordentlige vinterdresser (hadde to dresser hver vinter), men da hadde han kun ulltøy under.


#4

millact sa for siden:

Det vil nok fungere helt fint. Trolldressen fungerer jo på samme vis.


#5

ingling sa for siden:

Jeg tenker det holder. Hvis du vil ha en backup, har jeg en lite brukt, fargerik dress i 98 som du kan få helt gratis. :jupp:


#6

Xian sa for siden:

Tusen takk, folkens! :blomst: Akkurat det svaret jeg hadde håpet på! :D

Om du mener det, slår jeg gjerne til! Fint å ha en dress i reserve. Veldig snilt! Jeg kan hente nær sagt hvor som helst. :)


#7

ingling sa for siden:

Klart det! Kan avtale på pm.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.