Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Store barn, og teateropplevelse før jul, altfor sent ute

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg syns det er vanskelig, nå som barna er store, å finne gode forestillinger som kan fylle "teateropplevelse før jul"-tradisjonen, og i år har jeg ikke klart å komme på noe, og er selvsagt altfor sent ute. Følger i og for seg med på Finn, men er usikker på hva jeg skal lete etter også.

De er 10, 13 og 15, ikke den enkleste alderen.

Noen anbefalinger som kan funke, enten til noe som er utenfor Oslogryta og dermed kanskje mulig å skaffe billetter til, eller noe annet lurt?

:hjelp:



#3

Tjorven sa for siden:

10-åringen min likte ikke Snøkvit. Han er normalt sett glad i teater og musicals, men dette var ikke noe ålreit. Han var der med moren min, og han vil ikke fortelle så mye mer enn at det ikke var bra. I tillegg hadde noen kyssa, og det var helt krise. :dåne:


#4

Luftslottet sa for siden:

Jeg ville også droppet Reisen til Julestjernen. :hjelpsom:

Det var en skuffende slurvete opplevelse, og verken jeg eller barna syntes det var spesielt stas. Mye barnedans, lite gjennomtenkt historie, og et plutselig allsangnummer midt i.


#5

Millen sa for siden:

Vi skal på Jakten på Juleskurken i Lillestrøm, for den har de ikke sett før. Men mine er mindre da 11,7 og 4,5.


#6

IzziCreo sa for siden:

Kan julekonsert være et godt alternativ? Både Filharmonien og Barratt Due har nå, samt masse rundt om i kirker. Filharmonien har egne julekonserter for barn.
Dog usikker på ledige billetter.


#7

Bluen sa for siden:

Der er det noen kjente av ungene mine som deltar. Vi var og så det i fjor (eller er det to år siden?), og det var overraskende morsomt! Året før så vi "Putti Plutti Pott", der vi også har kjente som er med, og det var jo grusomt anmassende. Etter "Jakten på juleskurken" var barna helt vantro over at slikt juleteater kunne være GØY. :knegg:


#8

apan sa for siden:

V har sett Reisen til julestjernen, likte den kjempegodt. Skal også på Snøkvit.


#9

amylin sa for siden:

Vi har gått over fra juleteater til julekonsert i stedet. I år blir det andre året på rad vi tar med ungene på God jul og fagott nyttår!

Og må tilføye at både voksne og barn synes Oslo fagottene er et glimrende alternativ til juleteater, og vi koser oss stort. Kommer nok til å gå neste år også.


#10

Myria sa for siden:

Vi så Reisen til Julestjernen i fjor. Den var fin, annerledes og morsom. I år skal vi se Snøkvit. Våre er litt yngre enn dine da.


#11

Polyanna sa for siden:

Takket være udmerket rådgivning så endte vi ganske spontant på Det Andre Teatret på Torshov, til improteater: Tre nøtter til WHAT?!

Uhøytidelig, gøy, jeg fikk øl og popcorn, unga lo og det var billig. Vi gikk på kvelden, de har også matineforestillinger på ettermiddagen.

Veldig fornøyd!!


#12

Tallulah sa for siden:

Dere tok sjansen på øl-forestillingen ja?


#13

Polyanna sa for siden:

Jepp, gikk helt toppers. 19-forestillingen, ikke 21. :)


#14

Tallulah sa for siden:

Sikkert lurt. Vil tro det blir grovere utover kvelden. Barn i salen demoer. Ok også de mest outrerte innspillene fra publikum. Så gøy at det slo an! Vi må prøve å få til en tur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.