Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ostekrem uten klumper

#1

Guttemammis sa for siden:

Har lagret room gulrotkake og skal lage ostekremen i morgen. Hvordan gjør jeg det så jeg er helt sikker på å slippe klumper i glasuren? Bruker man Kenwood med visp, eller for hånd?


#2

Nextlife sa for siden:

Kenwood med visp, og la ingrediensene bli romtemperert før du begynner å piske.


#3

Kula sa for siden:

Romtepererte ingredienser, Kenwood med visp og visp en stund før du stopper og blander med slikkepott for å få med det helt i bunnen også. Visp i 10 min, så får du en luftig og klumpfri glasur.



#5

Bayone sa for siden:

Jeg får best resultat om jeg blander smør og melis godt sammen først før jeg blander inn kremost.


#6

Teflona sa for siden:

Ja, samt å sile melisen!


#7

Joika sa for siden:

Jeg har aldri fått klumper. Romtemperert og bruk visp. Har aldri silt eller brukt fancy maskin.


#8

polarjenta sa for siden:

Samme her.


#9

Guttemammis sa for siden:

Fancy maskin.:lol: Jeg tenkte bare mikse for hånd eller maskin, og jeg har en Kenwood, derfor skrev jeg det (synes ikke den er så fancy).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.