Guttemammis sa for siden:
Har lagret room gulrotkake og skal lage ostekremen i morgen. Hvordan gjør jeg det så jeg er helt sikker på å slippe klumper i glasuren? Bruker man Kenwood med visp, eller for hånd?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Guttemammis sa for siden:
Har lagret room gulrotkake og skal lage ostekremen i morgen. Hvordan gjør jeg det så jeg er helt sikker på å slippe klumper i glasuren? Bruker man Kenwood med visp, eller for hånd?
Nextlife sa for siden:
Kenwood med visp, og la ingrediensene bli romtemperert før du begynner å piske.
Kula sa for siden:
Romtepererte ingredienser, Kenwood med visp og visp en stund før du stopper og blander med slikkepott for å få med det helt i bunnen også. Visp i 10 min, så får du en luftig og klumpfri glasur.
Guttemammis sa for siden:
Takk for svar! :blomst:
Bayone sa for siden:
Jeg får best resultat om jeg blander smør og melis godt sammen først før jeg blander inn kremost.
Teflona sa for siden:
Ja, samt å sile melisen!
Joika sa for siden:
Jeg har aldri fått klumper. Romtemperert og bruk visp. Har aldri silt eller brukt fancy maskin.
polarjenta sa for siden:
Samme her.
Guttemammis sa for siden:
Fancy maskin.:lol: Jeg tenkte bare mikse for hånd eller maskin, og jeg har en Kenwood, derfor skrev jeg det (synes ikke den er så fancy).
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.