Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utejakke til friidrett

#1

millact sa for siden:

Yngste har begynt på friidrett. Nå trener de innedørs, men til våren blir det ute. Da kunne han nok trengt en bittelitt foret treningsjakke. Ser de har på H&M, men utsolgt i hans str (134/140). Hvem andre kan ha noe slikt?


#2

Cuyahoga sa for siden:

Kjøpe på H&M til våren?

Ellers funker kanskje skijakker? De er i alle fall helårsplagg her.


#3

Bluen sa for siden:

Skijakker burde funke fint til slikt. Jeg bruker dem i alle fall både til løping og sykling tre firedeler av året. :jupp:


#4

GinaK sa for siden:

Ville også kjøpt en vindtett jakke og brukt lag-på-lag metoden etter behov. Feks skijakke.


#5

Sol sa for siden:

Sportsbutikker har skijakker som burde funke og også treningsjakker i noe tynnere utførelse. G-sport hadde noen fine til barn sist jeg var innom. Om du ønsker å kjøpe til jul. :)


#6

millact sa for siden:

Ja, det haster sånn sett ikke, var bare at jeg kom på at han kanskje kunne ønske seg dette til jul. Men kan hende jeg kan finne i fysisk H&M butikk.


#7

millact sa for siden:

Til nå har han brukt en arvet Bjørn Dæhlie jakke, men den er jo ganske tynn og er snart for liten, så tenkte at litt foret kanskje var bedre.


#8

Isprinsessen sa for siden:

Klubben har ikke egne jakker som de bruker?


#9

Pelen sa for siden:

Jeg tror at det er mer praktisk med en tynn jakke og lag p lag under. Ullgenser eller fleece under jakken. Jeg skulle også gå for en langrennsjakke.

#10

millact sa for siden:

Nei, dessverre.


#11

mkj sa for siden:

Skijakker funker bra!


#12

Tjorven sa for siden:

Mine trener ute hele året (fotball). De spiller i ulltøy innerst og klubbens overtrekksdress (tynn) ytterst. På de aller kaldeste dagene tar man en tynn jakke ytterst. De beveger seg mye, så de fryser sjelden. Husk hansker og lue!


#13

millact sa for siden:

Da jeg ryddet i går fant jeg en treningsjakke etter eldste. Litt stor enda, men mulig den kan brukes til våren.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.