frukt sa for siden:
Ja, det vil jeg gjerne ha. :jupp:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
frukt sa for siden:
Ja, det vil jeg gjerne ha. :jupp:
Addison sa for siden:
Jeg også! :nikker:
Ma Dalton sa for siden:
Følger spent med for en oppskrift noen kan gå god for. :nikker: Jeg laget en batch i fjor. Den står fortsatt i kjøleskapet, har ikke turt å smake på - ser uappetittlig ut... Grå. Trenger noe som ser litt mer fresht ut. Men kanskje jeg skal våge meg på å smake likevel? Kaste eller beholde. Frigjør i bestefall litt plass i kjøleskapet.
frukt sa for siden:
Har funnet denne da.
fermentering.com/blogg/2017/1/12/kimchi-steg-for-steg
olena sa for siden:
Kimchi er nydelig!
Denne oppskriften har jeg brukt flere ganger - ikke helt som ekte koreansk kimchi, men nært ved.
www.dagbladet.no/mat/oppskrift/kimchi
Bruker det alltid sammen med Bulgogi eller Galbi. Nam nam!
frukt sa for siden:
Takk!
Den var litt enklere enn den jeg fant.
frukt sa for siden:
Åpne og lukte?
Høres uansett ikke så veldig apetittlig ut. :knegg:
rajraj sa for siden:
Har du kompostbinge? I så fall tror jeg den vil gjøre størst nytte der. :knegg:
Ma Dalton sa for siden:
Da må jeg fortelle at den vellagrede kimchien ble åpnet. Den luktet ok, smakte surt (ikke som i sur melk, mer som eddik), og var IKKE slimete. Så poeng for å ha smakt, men den gikk i søpla...
Har nå fått en annen oppskrift, som jeg vet er lagd med suksess.
www.maangchi.com/recipe/easy-kimchi
Med video, det liker vi. :)
(ser for meg å droppe blekkspruten, dog..)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.