Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Idiotsikker oppskrift på lussekatter

#1

Isprinsessen sa for siden:

Ja tittelen sier det meste, jeg har planer om å bake lussekatter i morgen og trenger en oppskrift hvor selv jeg får det til.


#2

Neket sa for siden:

Den fra trines matblogg er veldig god, og enkel. :jupp: Hvertfall hvis du har kjøkkenmaskin som kan elte.


#3

Isprinsessen sa for siden:

Takk, ja har kjøkkenmaskin.



#5

Syrinx sa for siden:

Jeg har blindtestet på endel elever oppgjennom og de «kusselattene» (det er utilsikta feiltasting for «lussekattene») som har slått best an er de som er vanlige bolle farga med konditorfarge.



#7

Filifjonka sa for siden:

Det må være safran i deigen, og så må de være lette, myke og luftige. Vanlig feil er altfor mye mel, tørr og tung gjærbakst er ikke godt.


#8

Isprinsessen sa for siden:

Det ble ikke baking i dag, jeg tenker å bake i morgen men ungen mener vi bare kan spise lussekatter på lucia dagen


#9

Stompa sa for siden:

Jeg bakte disse i dag. Jeg brukte mindre mel og hadde ikke i kardemomme, og gadd heller ikke å heve så lenge som det står. De ble kjempegode! Brukte selvsagt safran, ikke gurkemeie.


#10

zinatara sa for siden:

Disse bakte jeg også til et arrangement i dag og fikk komplimenter på hvor gode de var. Var til og med ei som sa de var de beste lussekattene hun noensinne hadde smakt.



#12

Che sa for siden:

Jeg bruker shakendas bolleoppskrift, men varmer litt av melka for å blande i safran. De beste og mest lettvinte bollene jeg lager.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.