Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Please hjelp me (iCloud og bilder)

#1

Hondacrv sa for siden:

Då eg fekk ny telefon trudde eg bilda mine fulgte med over. Men det gjorde dei ikkje. Eg veit jo at dei ligg i iCloud, men korleis kan eg få lasta dei ned til telefonen min igjen? Ordentlig lei meg, for det er jo på ein måte over 800 bilder...


#2

Gerbera sa for siden:

Telefonen må være koblet til wifi, OG lader samtidig, så skal bildene lastes ned. Kan ta litt tid, med 800 bilder. Mulig du må huke av for deling av bilder i iCloud? :gruble:


#3

Karamell sa for siden:

Jeg lastet nettopp mine over til Min sky (Telenor) pga ny telefon og det tok veeeeldig lang tid. Var nesten 6000 bilder. :knegg: Jeg fikk ikke iTunes til å virke på macen og heller ikke
iPhoto. jeg har aldri helt fått taket på iCloud ... :sparke:


#4

Hondacrv sa for siden:

Så da skal det skje automatisk, gerbera?
For eg har på bildedeling og kobla til strøm ofte, men eg har ikkje fått tilbake dei bilda som låg på den gamle telefonen.


#5

-ea- sa for siden:

Har du sjekket at de ligger i iCloud da? Fant ut at når jeg slettet et bilde på fonen, så ble det slettet også i iCloud...
Viktig å sjekke innstillingene for synkronisering, jeg fant aldri ut av det så gikk over til Google Foto.


#6

Hondacrv sa for siden:

Må eg inn på daten og sjekke det kanskje? Men eg trur det, for bildene var plutselig på ipaden...


#7

HP sa for siden:

Du kan sjekke om bildene ligger på [url]www.icloud.com[/url]. Hvis du fortsatt har den gamle telefonen så kan du sjekke om den har fullført synkronisering, står nederst på bilde-oversikten.

For å unngå å måtte slette bilder så skru på "iCloud bildebibliotek" og "optimaliser lagring" under innstillinger på iPhone/Mac, så lastes alt opp og ting slettes automatisk når det blir lite plass på iPhone/Mac.


#8

Gerbera sa for siden:

Lastet du de opp på sikkerhetskopi før du byttet telefon? Hvis ikke må du fysisk laste de ned fra icloud til telefon tror jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.