Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør man med masse salsiccia?

#1

Charlie sa for siden:

Har fått drøyt mye salsiccia (italiensk, rå pølse av svinekjøtt og urter) som er frossen og går ut på dato 15.12.

Vi klarer ikke spise opp alt på 2-3 dager. What to do? Bare la den være frossen, og hvor lenge? Ta den opp og varmebehandle den (oppskrifter? :sparke: ) og kan man i så fall fryse det ferdige resultat?


#2

frukt sa for siden:

Hadde latt den ligge i fryseren til jeg fikk bruk for den.


#3

Xian sa for siden:

Hold den fryst, og ta opp etter behov. Salsiccia er godt og enkelt å ha på pizza: Bare klem ut små kjøttboller av pølseskinnet.


#4

liefje sa for siden:

Veldig godt å bruke kjøttboller av salsicca i stedet for eller i tillegg til bacon på spaghetti carbonara. Eller som kjøttboller på pizza eller i tomatsaus. For ikke å snakke om tapasretter.


#5

Charlie sa for siden:

Da blir det pasta i dag, i hvert fall. :ja:


#6

løve70 sa for siden:

Det er veldig godt med salsiccia til pasta :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.