Det jeg ville likt å få, er ihvertfall brente mandler. Biscotti er også godt (det er litt jobb å lage, men smaker godt og holder godt).
Sånn glass med greier til å lage kakao ville jeg også likt, eller ferdige tørre ingredienser til å lage noenting, cookie-in-a-jar eller noe annet. Gjerne noe som er din spesialitet.
Har fått rødvins-svisker, kjempegode inntil ribba.
Snop, typ marsipan, konfekt, dadler fylt med marsipan, drops osv.
Vi har aldri kastet noe av det vi har fått.
Jeg kommer til å lage knekkebrødmix i pakke til noen denye julen. Blande sammen alt det tørre og legge med bruksanvisning på resten (tilsett 5 dl vann, la svelle i 5 minutter. Fordel på to bakebrett oSV. ). Tenker det blir sukksess.
Enig. Før jeg la arbeid i dette, så ville jeg vært sikker på at mottaker kommer til å bruke det.
Ellers funker gavekort på matbutikk helt fint.
Eventuelt polet...
Jeg har laget flere glass med kyllingkrydder som jeg skal gi bort. Har også laget melkefri "parmesan" og har på fine glass i gaver. Vet at mottakerne blir kjempeglade og bruker masse av det, de har uttrykt at de ønsker seg dette så da er det jo greit. :)
Ja og så lager jeg kanskje hjemmelagde Delicatoboller eller marsipankuler, evt sjokoladetrøfler, alt etter hva jeg får tid til nå før julaften.
Ble disse - kjempegode! Jeg personlig hadde nok foretrukket litt mer sukker (jeg byttet ut stevia med sukker), men krydder, sukker og salt ga en veldig spennende kombinasjon.
Bonushistorie: Du vet du er i Trøndelag når du får spørsmål om det er hjemmebrent når du overrekker gaven! :lol:
Ting som ikke ødelegger tenner. Dvs ikke veldig seige karameller og skal det være brente mandler så må de være veldig sprø. :knegg: De jeg fikk var ikke det.
Jeg har ennå til gode å få sprø, deilige brente mandler i gave. Stort sett så er det seige rakkere som ligger i en klump som er vanskelig å dele, i et lass eller en cellofanpose.
Jeg gir alltid brente mandler i matgaver, og får dem faktisk sprø. :sjokk: Vet egentlig ikke helt hvordan, jeg er jo egentlig ikke flink til å lage mat. :gruble:
Jeg har sett mange nok, også kjøpte eller oppskrifter, som er tatt liksom før "andre smelting" og har sånn sukker-krystaller på seg. Men da skal de jo varmes lenger helt til det smelter og blir blankt igjen.
Jeg har brent mandler i gave noen år og de har blitt tatt godt mot. Jeg lager vanligvis sjokoladetrøfler også. I år ble det omgangssyke og kjøpe-gaver i stedet.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.