Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Keyboard

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har uventa fått ei del pengar i julepresang, med beskjed om å kose meg. :D

Eg har lyst til å kjøpe meg eit keyboard og kom over dette
Er det nokon som kan synse litt med meg og sei om dette er eit ok keyboard? Eg har berre spelt på vanleg piano før, så eg har ingen kjennskap til kva som er bra og ikkje. Mest for kosen sin del, og muligheten til å spela saman med den gitarspelande ungen min.


#2

Timar sa for siden:

Jeg kan ingenting om keyboard, men kjøpte meg selv elpiano tidligere i pr, og det er kjempestas. Fant et brukt til ok pris på Finn.


#3

Pegasus sa for siden:

Har du plass til å ha det stående framme hele tiden? Eller er litt av poenget med keyboard å kunne stable det vekk?
Har hatt keyboard, men det var nedtur i forhold til piano, for min del. Men så har jeg spilt mye piano, og er kanskje litt kresen. Jeg endte opp med et elpiano, og er veldig fornøyd.


#4

Input sa for siden:

Spørsmålet er jo hva du skal bruke det til, om f.eks. 61 tangenter blir for lite, om du ønsker pianolyd primært eller andre fancy greier. Et el-piano med vektede tangenter vil koste litt mer, men være bedre å spille på.


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har ikkje plass til å ha det ståande framme heile tida. Så eg må kunne sette det vekk. Og eg er litt usikker på om 61 tangenter er lite eller ikkje. Det er speling for kosen sin del.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.