Har tenkt å ha tapas en gang i juleferien, men er ingen racer på kjøkkenet. Har testet ut en ferdig-variant av spanske kjøttboller i tomatsaus en gang, men de ble omtrent bare kastet.
Hvordan fikser jeg skikkelig gode kjøttboller på en enklest mulig måte? Gjerne så ferdig som mulig, hvis det finnes noe som er godt.
Takk. Med 7 ingredienser jeg ikke eier, er det langt forbi enklest mulig. :knegg: Men skal se på det med mannen, kan hende han synes det ser overkommelig ut.
Man kan se på det på den måten hvis man vil det, ja.
I min verden er kjøttboller noe som serveres med saus, uten saus, på pizza, på pinne, i supper og i pastaretter og så videre. Derfor jeg foreslo å droppe sausen, sånn hvis det var litt manko på tid osv.
Men jeg skjønner jo at du vil ha akkurat kjøttboller i tomatsaus og har selvsagt ingen problemer med det.
Jeg lager dem med sønnen min, som er en racer på rulling.
Den beste tomatsausen er langkokt (etter min mening). Noen gulrøtter, noen stilker selleri og en løk deles i biter og freses. Hiv over et par bokser hakket tomat, og litt krydder. En spiseskje sukker er også viktig. La den putre på ovnen i et par timer uten lokk, og stavmiks sausen. Smak til med krydder.