Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hest - noen som kan synse?

#1

løve70 sa for siden:

Vi er, som noen kanskje har fått med seg allerede, på jakt etter hest. Vi ønsker en hest som ikke er for stor, er lettridd, grei på boksen og kan gå sprangklasser opp til 1.30. I helgen var vi i Danmark og så på hester og da endte vi med denne som den mest aktuelle:
www.horsepro.no/index.php?r=competitor/horse&horseId=121396

Nr 2:
www.horsepro.no/index.php?r=competitor/horse&horseId=119286

Noen som vil synse litt? Begge virket lettridde (trengte ikke sporer), men nr 1 var litt 'vill' etter 'landing'.
Vi venter nå på priser på disse hestene.


#2

Koma sa for siden:

Jeg har ikke veldig peiling, men eneren er jo mer erfaren i de høyere klassene, og tilsynelatende mest kapasitet basert på Horsepro resultatene.
Eastwood har jo knapt gått 1.30 i Norge og med dårlig resultat. Men de har kanskje konkurrert i Danmark også? Det behøver jo ikke å bety noe, siden rytterens kapasitet også betyr mye.

Var det bare hun som prøvered ham da dere var der, eller var det andre? (ift. dette med at han var ivrig mellom hindrene) Følte hun seg komfortabel, og hvor høyt fikk hun hoppe? Jeg er hobbyrytter og har nesegrus beundring for unge jenter med store hester som hopper 1.30, for jeg har blitt pysete på mine eldre dager.


#3

løve70 sa for siden:

Det er akkurat det samme vi tenker også.
Det var kun hun som red begge hestene, med trener. Hun hoppet 1.30 og følte seg komfortabel med begge hestene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.