Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva bruker man til langtidssteking av en diger svinebog?

#1

Charlie sa for siden:

Har en diger, uplanlagt svinebog under oppseiling, den bør i ovnen for langtidssteking i morgen formiddag. Uten jerngryte, leirgryte eller denslags - hva legger man den i? Hvis ingen har geniale forslag, tror jeg alternativene nå er pinnekjøttkjelen fra IKEA (365-serien), eller i ovnspanna på et vis. Mulig noe emballering med bakepapir/ alufolie.

Sikter meg inn på en variant av Fabels bog som har stått i DN:
www.dn.no/smak/2014/03/06/1024/Signaturretten/slik-lager-du-fabels-bressert-svinebog


#2

Isprinsessen sa for siden:

Jeg ville satset på langpanne med alufolie over.


#3

Magica sa for siden:

Langpanne ja?


#4

kamp sa for siden:

Stekepose?


#5

IzziCreo sa for siden:

Jeg bruker stekepose til alt sånt. Synes kjøttet blir langt mer saftig av det, man slipper stekos og kraften samles enkelt i posen slik at man kan lage saus/sky av den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.