Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trener du på treningssenter?

#1

LilleT sa for siden:

I så fall hvilket og hvorfor?


#2

frukt sa for siden:

Jeg trener på en lokal crossfit box fordi jeg trenger at andre motiverer meg til å ta i, og fordi jeg liker å trene hardt. At det er rett i nærheten, har godt miljø og man kan trene hele døgnet er bonus.
I tillegg er jeg medlem på et stort senter med alle mulig tilbud. Men det er kun fordi de har klatrevegg.


#3

Frøydis sa for siden:

Nei. Det finnes ikke treningssenter her. :bygdeknøl:


#4

løve70 sa for siden:

Ja, trener på SatsElixia. Liker å gå på ulike treningstimer og trenger også å få trent styrke.


#5

Elise sa for siden:

Ja, trener på satselixia, har tre sentere i nærheten som jeg bytter på, ut fra hva som passer av gruppetimer. Jeg liker spinning, yoga og styrke, men fungerer bare på gruppetimer, så styrkerom på jobb, turer i skog og mark eller lignende alternativer er ikke noe for meg.


#6

Guava sa for siden:

Jeg trener på 3t. Hvorfor? Fordi det er et greit sted å trene når det er minusgrader ute.
Det finnes to andre sentre like ved og har vurdert bytte, men jeg liker at senteret mitt har fargerikt lokale. De to andre er tristere sånn.

Jeg liker at det er åpent med nøkkelkort 7-23 hele året og jeg liker timetilbudet.


#7

Storm sa for siden:

Jeg trener på SatsElixia, og har mange sentre rundt meg jeg kan trene på, er vel fire-fem jeg bruker jevnlig. Begynner jeg av det meste av det de tilbyr av gruppetreningstimer, og har PT jeg trener med i perioder. Bruker også tredemøllene der når jeg ikke vil løpe ute.


#8

nolo sa for siden:

Trener på Fitness 1 fordi jeg har en kollega som er pt der og kunne gi rabatt. :) Jeg er medlem fordi jeg vil trene innendørs og ha tilgang til ulike apparater.


#9

Nera sa for siden:

Jeg har akkurat byttet fra ett lokalt, lite senter, til et annet lokalt senter. Det første senteret hadde mest fokus på gruppetimer, og det var til tider kø i frivektsområdene samt lite plass, mens det andre senteret har en annen fokus, og mye mer utstyr for ren styrketrening og crossfitinspirerte aktiviteter (tau, monkeybars, digre traktordekk, prowler osv).


#10

Guttemammis sa for siden:

Trener på Avancia (ganske likt sats/elixia), fordi jeg synes de har et bra saltime-tilbud og fint senter sånn ellers. Vi har fresh rett ved siden av, men der likte jeg meg ikke i det heletatt. Og tilbudet var labert sammenlignet med Avancia. Betaler heller 100kr mer i måneden og faktisk trener 3-5 ganger i uka, enn å være støttemedlem og betale mindre.


#11

Polyanna sa for siden:

Har et billig medlemsskap på satselixia som jeg bruker for lite, men tanken er at det er alternativ løpetrening på møllene om vinteren og tilgang til styrketimer og yoga.


#12

Sola sa for siden:

Jeg trener på et lokalt ubemannet lite senter. Jeg bruker tredemølle og trener styrke. Jeg liker at det er lite folk der og nært arbeidsplassen min slik at jeg kan trene omvei hjem fra jobb.


#13

Adrienne sa for siden:

Jeg er medlem hos SatsElixia, men det siste året har jeg trent mest på treningsrommet på jobb fordi det er enklest og de har godt nok utstyr til at jeg får meg en grei treningsøkt. Har planer om å bruke SatsElixia-medlemsskapet mer neste år for å få litt variasjon.


#14

Fuja sa for siden:

Bruker Stamina her. Er superfornøyd med både senter, tilbud og ansatte.


#15

Che sa for siden:

Er medlem, men en lite aktivt en. Liker bare saltimer. Jeg trener på FreshFitnedd og de har dårlige timer. Bør si opp medlemskapet...


#16

Lavender sa for siden:

SatsElixia fordi det er i gangavstand fra hjemme og blir brukt regelmessig hver uke.


#17

Katta sa for siden:

3t. Fordi jeg liker det, og det er det fineste senteret her med best utvalg saltimer.


#18

Retz sa for siden:

Jeg bruker Actic til intervaller på mølle, og sporadiske mølle-økter hvis været er veldig dårlig. I perioder hvor løpingen blir for belastende for leddgikten, eller hvis jeg på andre måter er skadet i beina/knærne, deltar jeg på spinningtimer et par ganger i uka. Bruker Actic fordi det er billig og fordi det er det nærmeste.


#19

Timar sa for siden:

Jeg trener innimellom på Fresh Fitnesse. Veldig fint senter nær oss. For øyeblikket trener jeg mest meg selv, og da gjør det ikke noe at det er dårlig tilbud på saltimer.

Ellers trener jeg på jobb, der har de styrkeavdeling og tredemøller.


#20

rine sa for siden:

Ikke akkurat for øyeblikket, men jeg har vært medlem av Sats/Elixia og kommer sikkert til å bli det igjen. Jeg liker å trene på senter fordi jeg dessverre trenger noen som "pusher" meg litt, og fordi jeg er elendig på å trene styrke på egenhånd. Det skjer bare ikke. Melder meg ut i perioder der jeg får trent lite, trener sjeldnere enn jeg tror jeg kommer til å gjøre for meg selv, og melder meg inn igjen et år etterpå, ca. Og sånn går nu åran. :knegg:


#21

Susse sa for siden:

Jeg trener på senter, særlig nå om vinteren. Lokalt treningssenter med ok standard, barnepass og masse plass/utstyr og timer. Har ok pris der pga oppfølging på vektklinikk knyttet dit. Det er også rett ved jobb slik at jeg kan dra direkte etter arbeidstid når det er stille der.
Elsker å trene ute,men løper ikke på glattisen eller i mange minus. Har også et mål om å trene styrke minst 2 x i uka, da må jeg har tilgang på godt nok utstyr. Stortrives på senteret "mitt" har trent flere andre steder tidligere,men kommer tilbake hit.


#22

Kahlan sa for siden:

Sats Elixia her og, og har PT timer før å bygge styrke etter knebrudd.


#23

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg er medlem av to ulike sentre, Sats Elixia og et frittstående. Det er jo egentlig galskap, men rasjonalet er at Sats funker i helger og ferier, og det andre funker på hverdager, fordi det ligger ved siden av jobb. Det øker sannsynligheten for at jeg får trent, det skal veldig lite til for at jeg føler meg forhindret. :p


#24

Synnemor sa for siden:

Jeg trener på et treningssenter her i byen vår (enkeltstående senter, ikke medlem av kjede). De har veldig godt utdannede instruktører og er del av et fysioterapisenter. En av fysioterapeutene har i tillegg bachelor i ernæring og alle fysioterapeutene har spesialisert seg på idrettsskader samt rehabilitering etter skader og sykdom. Senteret har masse gruppetimer og stort frivektsområde.

Jeg har trent på dette senteret siden 2012 og det siste året har en av PTene der hatt ansvar for å å lage treningsprogrammer til meg og følge meg opp. Trener daglig og konkurrerer i langdistanseløp og sykling.

Jeg bruker tredemølle mye i treninga mi og går også ofte på spinning og trener styrke på senteret (slynge og vekttrening). Nylig har jeg også begynt å jobbe på dette senteret som spinninginstruktør :)

Jeg trener på dette senteret fordi det er i nærheten av der jeg bor, holder høy kvalitet på både utstyr og kompetanse hos de ansatte og fordi jeg digger filosofien deres - det å gi et treningstilbud til alle typer mennesker - unge og gamle, friske, funksjonshemmede og syke.
Og så er det bare verdens hyggeligste senter å trene på - både de ansatte og medlemmene er superhyggelige!


#25

amylin sa for siden:

Er medlem, men har ikke trent der på et halvt år. Mest fordi jeg har løpt ute, trent roller derby og innebandy. Trenger litt intervalltrening og mye styrke, så må komme meg på senteret igjen. Bare tror jeg venter til slutten av januar.


#26

Divine sa for siden:

Jeg trener på Sats/Elixia. Jeg er litt lunken til dem som aktør, men da har jeg i det minste treningssenter rett ved jobb + 12 minutter med bil hjemmefra. Og jeg trenger noe lavterskel.


#27

Stompa sa for siden:

Trener på Stamina. Mange grunner til at jeg bruker akkurat dette senteret:

  • Jeg har brukt det siden det var et lite, lokalt senter på 90-tallet.
  • Arbeidsgiver hadde en svært godt avtale med dem en periode som jeg fortsatt nyter godt av ved at jeg betaler ca. 150 kr/mnd mindre enn et vanlig medlemskap.
  • Jeg trives veldig godt på det senteret jeg bruker.
  • Jeg har verdens beste PT, og ville aldri byttet senter så lenge han er der.

#28

Morella sa for siden:

Jeg trener på 3t. Enkelt og greit fordi de gir mest for pengene. Mange senter, mange gruppetimer, frokost, trivelige folk som jobber der. +++


#29

Tallulah sa for siden:

Jeg trener på et enkeltstående senter nær hjemmet. Jeg har fysioterapeut på samme sted, jeg har en god venninne som trener der og Hiawata trener ved siden av, så det er lett å komme seg dit på tidspunkt det ikke går utover familietid i stor grad. De har ok utvalg timer, og gode, rene og freshe lokaler ellers. Jeg er der minimum en gang i uka, prøver å legge opp til flere.


#30

Apple sa for siden:

Trener på SatsElixia. Det er nært hjemmet, men er flere rundt her. Valgte det fordi jobb har en avtale der. Liker ikke så godt senter, foretrekker å trene ute. Det duger dog i ruskevær og så bør jeg bruke det mer til styrketrening.

Ellers synes jeg det er for mye folk og for dårlig luft der.


#31

GinaK sa for siden:

Trener på Fresh fitness. Er fornøyd. Trener både gruppetimer og apparater.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.