Cuyahoga sa for siden:
Annet enn Waldorff-salat, liksom? :knegg:
Ingen her i huset orker knaske den rå, og jeg er ganske ideløs om hva den kan brukes til ...
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Cuyahoga sa for siden:
Annet enn Waldorff-salat, liksom? :knegg:
Ingen her i huset orker knaske den rå, og jeg er ganske ideløs om hva den kan brukes til ...
Niobe sa for siden:
Det går en del stangselleri når jeg lager tomatsaus. Jeg pleier ofte lage stort kvanta og fryse.
GinaK sa for siden:
I lasagne, salat. Kommer ikke på flere..
Syrin sa for siden:
I alle slags supper nesten. Fiskesuppe, grønsakssuppe, pølsesuppe, betasuppe etc etc.
Og ja, supergod i pastasaus
Syrinx sa for siden:
Det er veldig godt som tilbehør til taco synes jeg. (Mulig jeg er sær.)
Tallulah sa for siden:
Bloody Mary. :nemlig:
Mer barnevennlig: i bolognese. Det er en av hovedgrønnsakene i en skikkelig bolognese.
Maverick sa for siden:
Jeg elsker å bruke den i alle kjøttgryter, grønnsakssupper, pastasauser og slikt. Den tåler varmebehandling bra og gir litt tekstur.
allium sa for siden:
Wok.
Jeg synes også pussig nok at den blir god rå sammen med noe annet som egentlig heller ikke er godt - blåmuggost.
Albertine sa for siden:
Rørepinne i maling. :nemlig:
Cuyahoga sa for siden:
:knegg:
Pastasaus og bolognese høres bra ut, det kan jeg lage. Takk! :blomst:
Fluke sa for siden:
:nemlig:
Der der er ikke menneskemat altså.
Appelsin sa for siden:
Chili con carne!
Maverick sa for siden:
Ja! Kjempegodt.
Strå sa for siden:
Til alt annet enn brunost og syltetøy. Dere som synes det passer best som rørepinne i maling er gærne altså. :D
Dragen sa for siden:
4 stk stekte kyllingileter i biter
1 dl fløte
2 rød, 2 gønn paprika
2 stengr stangselleri i småbiter
1 boks tomater
2 ts ingefærkrydder
Ost til gratinering
30 min i ovnen på 200
Katta sa for siden:
Ingenting.:nemlig:
Gerbera sa for siden:
Beste forslaget hittil! :knegg:
frukt sa for siden:
Sorbet. :nemlig:
Obelix sa for siden:
Det er vel i grunn ikke stangselleri heller
Fluke sa for siden:
:knegg: Nettopp.
Harriet Vane sa for siden:
Jeg bruker det alltid sammen med finhakket løk og finhakket gulrot i basis-bolognese. Ellers i supper, gryter, lapskaus etc.
Magica sa for siden:
Koke kraft!
Charlie sa for siden:
I en ekte bolognese skal det være gulrot, stangselleri og løk, ja. :ja:
Dixie Diner sa for siden:
Bolognese ja. Og påleggssalater. Vi bruker nesten alltid stangselleri når vi lager juice. Stangselleri, appelsin, agurk, grønnkål eller spinat, sitron/lime, eple og ingefær. Gjerne også ferske rødbeter. Blir kjempegodt og supersunt.
Lyppa sa for siden:
Du kan f.eks woke svinekjøtt i strimler, rødløk, paprika, sukkereter, stangselleri samtidig som du koker pastaskruer. Ha teryakisaus i woken, og bland i pastaskruene når de er ferdig. Eller spis woken med ris til.
Einhyrningur sa for siden:
Det er ikke ofte jeg er for kaste mat, men stangselleri ... kast!
Strå sa for siden:
Helt greit, så lenge du kaster det til meg. Alt anne er straffbart...
Anikka sa for siden:
Stangselleri er godt i tomatisert fiskesuppe.
Harriet Vane sa for siden:
I dag: i vårruller! Yummmm!
Pebbles sa for siden:
Stangselleri er veldig godt i supper og gryter.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.