Jeg har bare en god kake jeg kan lage og som folk spiser og det er bløtkake. Den er nydelig selv uten gluten og sukker. Jeg baker sukkerbrød med sukrin og jyttemel. Så lager jeg kremfyll av banan, kiwi, valnøtter og sukkerfritt bringebærsyltetøy. (ferdigkjøpt)
Jeg har laget sukkerfri sjokoladeostekake som jeg fikk mye skryt for. Da brukte jeg ristede havregryn og smør i bunnen, og sukkerfri kokesjokolade i ostekremen. Havregryn er vel glutenfritt, så det kan vel funke?
Google på rawfood kaker/raw kaker/raw cakes. Vi har helt dilla på slike kaker her i huset for tiden og baker dem ofte. Laget en raw New York cheesecake i julen, samt raw Snickerskake og blåbærkake. Høstet ekstremt med skryt fra alle som ble servert, alle ville ha oppskriftene. Har noen av dem på bloggen min, men du finner masse på pinterest, youtube og google ellers. :nam:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.