Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Goretex høstsko

#1

Sitron sa for siden:

Selges hvor? Her har jeg kun funnet i Ecco, men ikke i små nok størrelse. Iben trenger noen vanntette høstsko til skaubruk. Selv om det er tørt og opplett, så er det en del dugg og sånt i gresset.


#2

Erica sa for siden:

Skoringen har ihvertfall timberland goretex vår/høst sko. Vi har brukt dem til minstemann, finnes fra str 25 tror jeg.


#3

Sitron sa for siden:

Vi har ikke Skoringen. Tror det er Eurosko som er her. De hadde ikke da jeg var innom i uka. Dvs de hadde en type, men den var altfor guttete.


#4

Canisa sa for siden:

Viking bruker også å ha tur-/joggesko i goretex. Her i Tromsø har de dem på Obs og Skoringen. En velassortert sportsbutikk har muligens slike sko ...


#5

Sitron sa for siden:

Ingen av sportsbutikkene har. Ikke ennå, hvertfall. Det er jo mulig at sånt kommer etterhvert, men jeg trenger det liksom nå. Teite butikker.


#6

Canisa sa for siden:

Strebror skulle ha goretex-sko til en skoletur i september i fjor, og da var det også helt umulig å oppdrive det. En måned senere derimot, da bugnet butikkene av høstsko. Høsten starter litt tidligere i enkelte deler av landet!:nemlig:


#7

Sitron sa for siden:

Det er irriterende. :mumle:


#8

Pelikan sa for siden:

Hvilken str bruker lille Iben nå da? Jeg kjøpte Ecco støvlett i str 25 til Andrea, men jeg har et par Ecco Gore Tex støvletter i str 23 som du kan få mot porto. Men de er brukt av nurket mitt. Send meg en PM hvis du vil ha dem!


#9

Nessie sa for siden:

På EuroSko eller Falkanger har de Viking Goretex her, de skal jeg ha til Hannah. Men om de har kommet NÅ vet jeg ikke.. :vetikke:


#10

Guava sa for siden:

Vi kjøpte Timberland Goretex i fjor. De har vært veldig gode. Jeg prøver å vri hjernen for å huske hvor vi kjøpte dem. Det var enten på G-sport, Intersport eller på en av de kjente skokjedene. De var på tilbud til 299 husker jeg.


#11

Skjevo sa for siden:

Superfit har goretex vår/høstsko. Kjøpte slike på Eurosko i mars.


#12

Maz sa for siden:

Jeg kjøpte på Smartclub i går etter tips her inne.Timberland Goretex. Kostet 199.

Kom også hjem med noen jævlig vakre (jævlig for meg, vakre i fireåringens øyne) støvletter til kr 75. Definitivt værd en tur.


#13

Beathe sa for siden:

Poden fikk også de i går. Virker da veldig bra synes jeg :)
(-Og mor fikk fjellstøvler (Timberland) til 399,-)


#14

Sitron sa for siden:

Smartclub? Butikk eller nett?


#15

Beathe sa for siden:

Butikk. Slependen var vi.


#16

Sitron sa for siden:

Har ikke sånt her.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.